Reklama

Reklama

Wrecked

  • Velká Británie Wrecked
Trailer

Muž (Adrien Brody) se probudí ve zničeném autě na dně hluboké rokle. Je zraněný, má zaklíněné nohy, nepamatuje si kdo je a už vůbec ne jak se sem dostal. Jeho jedinou společností je chrčící rádio, které vysílá zpravodajství ohledně násilné bankovní loupeže a mrtvola muže na zadním sedadle, jehož peněženka ho identifikuje jako jednoho z pachatelů. Musí zapojit veškeré základní instinkty v boji o přežití a v touze zjistit svou pravou identitu. (Ruuzha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Džany 

všechny recenze uživatele

(možné spoilery) Film, který vám řekne hlavně jednu věc. Tou je, že Adrien Brody vypadá s vousy jako Vincent Cassel. Snímek v podstatě o ničem, u kterého budete cítit ono napětí možná tak tři-čtyři sekundy ve scéně s pumou. Když už se z auta vypáčí, věříte, že zažijete alespoň nějákou tu osvěžující akci, ale ta se nekoná. Místo toho dostanete hodinové plazení po lese (s několika minutovým zájezdem do jeskyně, kde jsem myslel, že každou chvíli objevíme opravdovou identitu Blair Witch), které nudí. Pokus o 127 hodin s nohou a mentilkou prostě ani zdaleka nevyšel. Škoda, potenciál velký. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ty jo, teda tohle je hodně pitomý film. Uprostřed lesa se v havarovaném autě probouzí zdecimovaný muž (Adrien Brody) s mrtvolou muže na zadním sedadle. Tvář má zbrocenou krví a trpí ztrátou paměti. Je zoufalý, ale s nohou zaklíněnou pod palubní deskou se toho nedá moc dělat. Drama, hrající si na film s mysteriozním nádechem, je slibné jen asi půl hodinu. Pak se Brodymu podaří vyprostit zaklíněnou "hnátu", vyleze ven z vraku, ale ještě nemá vyhráno. Následuje ještě hodina nudy a zbytečně natahovaného děje/neděje, který sotva vystačí na 45. minut, protkaného logickými nedostatky. Brody se seznámí s toulavým psem, a po lese se také potuluje puma asi s vadou zraku a čichu, protože jak jinak si vysvětlit, že se místo do hlavního hrdiny, od kterého ji dělí asi dva metry, pustí do mršiny. V uzavřeném prostoru Chevroletu to ještě funguje, ale poté, co se hrdina dostane na velký prostor lesa, to jde s filmem rapidně dolů. A scénář je bída a nevytrhla to ani slabá režie. Brody se sice snažil, ale když si to sám produkoval, tak to musel nějak zachránit. Film si vystačí s lacinějšími rekvizitami a jistě nedisponoval žádným závratným rozpočtem. To by ovšem vůbec nevadilo, kdyby přišel s něčím působivě strhujícím, nebo kdyby překvapivá pointa nezanikla v mizerném a nenapínavém celku. To se nestalo. Dalo by se to shrnout tak, že Brody se většinu filmu mátožně potuluje, či lépe řečeno plazí se zlomenou nohou po lese, přičemž pořád někam padá, křičí o pomoc a vidí přeludy. Nekonzistentní slátanina. 40% ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmek je opravdu vážným adeptem, na titul nejnudnější počin desetiletí. Z 90 minut prvních 30 jsme svědky neustálého pospávání hlavního hrdiny s nejakčnější scénou dostání se k hašlerce na místě pod řidičem. Zbylé minuty jsou o neustálém se plazení po lese v kruhu s pejskem a jednou divokou šelmou, ale pozor žádná vážnější scéna s predátorem se taktéž nekoná. To vše je podepřeno neustálými halucinacemi. Je v celku škoda, že se toho tvůrci nechopili s větším odhodláním. Mám-li srovnat s filmem Buried, kde hrdinovi dali prostor na pouhé ležení v rakvi - byl to podstatně větší odvaz, než zde, kde měl aktér de facto celý les pro sebe. Při sledování doporučuji zrychlovat klidně až o dvě minuty, o nic nepřijdete, naopak dostanete hrdinu rychleji z bodu A do bodu B a zpět. Brodyho mám rád, ač dělal co mohl, nemohu jinak. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Těchto filmů s podobnou tematikou je poměrně dost a každý mě zatím bavil. Asi to chce hodně velké umění, aby z toho někdo udělal něco tak neskutečně nudného, kde se po celou dobu neděje vůbec nic, když jsem se tedy ke konci dozvěděl, co se doopravdy stalo, už mě to ani trochu nezajímalo a byl jsem rád leda tak za to, že to můžu konečně vypnout a poslat do věčného zatracení magickými klávesy shift a delete. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

thriller?ale kdeže...nápad sice není z nejhorších,finální pointa je poměrně slušná,ale cesta po které film právě k pointě dokodrcá je minimálně hodně hrbolatá.Brody je sice slušný,ale mezi moje oblíbence nikdy nepatřil a zřejmě ani nebude.V porování s jinými "one-man show" jako Buried.nebo 127 Hodin se nedá Wrecked vůbec srovnávat...40% (20% za Brodyho a 20% za pointu) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Vrak Chevroletu bol poskladaný z niekoľkých častí, aby bolo možné nasnímať ho zo všetkých požadovaných uhlov, a aby bolo možné umiestniť do jeho vnútra kamery. (Crael)
  • Adrien Brody natočil veškeré kaskadérské scény sám. (Taninaca)
  • Adrien Brody si v rámci skúšania kaskadérskych kúskov na vlastnej koži dal aj niekoľko kúpeľov v ľadovej vode. (Crael)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno