Reklama

Reklama

Red Hill: Krvavý zapadákov

  • Česko Red Hill (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mladý policajt Shane Cooper (Ryan Kwanten) sa práve prisťahoval do mestečka Red Hill, kde sa chce usadiť so svojou tehotnou manželkou Alice (Claire van der Boom), aby si oddýchli od ruchu veľkomesta. Hneď v prvý služobný deň na novom mieste však príde správa, že z väzenia ušiel Jimmy Conway (Tom E. Lewis), nenapraviteľný vrah. Ten sa vracia do Red Hill, aby si vyrovnal účty s niektorými obyvateľmi mestečka. Pokojná služba sa tak pre Shanea rýchlo mení na nočnú moru. Ak má prežiť deň a noc, musí vziať zákon do vlastných rúk... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (105)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nenene. Když režisér má debuť, tak nebuď labuť a buď shovívavý. Ale tady ani moc nemusím. Dobře obsazené, hlavně hlavní herec Ryan Kwanten, který mi připomínal Ryana Reynoldse a zahrál opravdu dobře. Taky moc dobrá atmosféra a režisérův styl není vůbec špatný. Nějaká ta škvírka ve scénáři bude, ale moc toho zase nebude. K tomu docela nabušenej soundtrack a máme tu žánrovou a velice stylovou jednohubku na filmový večer. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

...A MŮŽEME POTVRDIT IDENTITU MUŽE, KTERÝ UTEKL. DURAL CONWAY, TAKÉ ZNÁMÝ JAKO "JIMMY", BYL USVĚDČEN ZA VRAŽDU SVÉ ŽENY A OBVINĚN Z POKUSU O VRAŽDU RED HILLSKÉHO POLICEJNÍHO DŮSTOJNÍKA..... /// ...a minulost Red Hill může znovu ožít! Bastard Jimmy se městem projíždí na koni, hezoun Shane zjišťuje, že to, co ve městě smrdí nejsou fusekle zformovaný důchodcovský domoobrany, ale minulost a všechno to svrchu pozoruje kýčovitej měsíc. Shane dělá co může, všichni melou hadry - naštěstí Jimmy má dobrou mušku (když teda nepálí po hezounovi). Měsíc střídá bouřka, šerif (než zařve) zařve: ,,TOHLE JE MOJE MĚSTO!“ a já vím, že tahle nenáročná podívaná, kterou zasmradí vánek z westernu a (lehce) provoní zajímavá atmosféra v několika scénách, nikomu (kromě maorského publika) projednou neublíží. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem bejvalej šéf plzeňský kriminálky a zdrhl Jirka. 2.) Nevím, že postřelenej by měl držet hubu a ne kňučet. (Střelce to totiž většinou nasere....) 3.) Zejtra máme začít kopat na hřbitově. (Ne hroby – dálnici!). 4.) Thx za titule BioLoan. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Zajímalo mě, proč si Stallone na režii EXPENDABLES 3 vybral zrovna Patricka Hughese, tak jsem se rozhodl zhlédnout jeho zatím jediný celovečerní film, který by se dal označit za thriller s westernovými prvky. V první půlhodině se nestane v podstatě nic (pouze povinný rozjezd, kde se představují postavy, prostředí a pomalu rozjíždí zápletka), druhá je poněkud monotónní vyvražďovačkou (ne špatnou, jen málo atraktivní) a až v té poslední to začne být mírně nadprůměrné (zpočátku totálně přímočarý děj se trochu zkomplikuje a příběh tak konečně začne fungovat a naplno dávat smysl). Pomalé tempo sice docela přispívá lehce ponuré a depresivní atmosféře, ale v akčních a napínavých scénách by to přece jen chtělo kapku dupnout na plyn... Těžko říct, zda je třetí díl Slyovy důchodcovské sleziny v dobrých rukách... 50 - 60 % ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

U Australanů jsem si v posledních letech zvykl na temné, nekompromisní a řádně krvavé thrillery. Navzdory zdejšímu hodnocení a díky popisku filmu jsem podobné atributy čekal i u Red Hillu. "Temný a zručně natočený thriller, který vyniká vytříbenou kamerou, se odehrává během jediného dne a noci a nechybí v něm velká dávka explozivního násilí a krutostí". Já jsem asi viděl nějakou upravenou verzi, protože se mi dostalo dosti naivní a laciné podívané, která výpravou místy připomínala německé kriminální seriály, které se u nás vysílají (nebo se kdysi vysílaly) v dopoledních hodinách. Námět přitom není úplně špatný a s vyšším rozpočtem a zručnějším zpracováním by se z něj dalo vytřískat více. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Snímek s primitivním, provařeným dějem, u něhož tvůrci pravděpodobně moc nepřemýšleli. Logika zde opravdu zrovna moc dobře nefunguje, čemuž ještě z velké části dopomáhá totálně dementní chování všech postav. Toto bych snadno odpustil, pokud by se jednalo o béčko, při kterém stačí vypnout mozek a budete se bavit. Pomalé tempo a předvýdatelný děj však způsobily, že již po nějakých 40 minutách jsem se nudil a vyčkával konec. Zde zkrátka autoři šli tak nějak proti sobě, jde cítit, že chtějí, abyste se do postav vcítili, ale ono to zkrátka nejde, i když se o to snažíte. Co z toho tedy vychází? Nic, než šedý průměr, až podprůměr, který nemůže oproti jiným filmům tohoto ražení nabídnout absolutně nic navíc. 45% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Shane Cooper (Ryan Kwanten) použije satelitný telefón vo vnútri domu, kde však tieto komunikačné zariadenia nefungujú. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se v oblasti Omeo v australském státu Victoria na jihovýchodě země. (Cheeker)

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama