Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený snímek 'Pamětnice' byl zřejmě důvod natočit s hereckými legendami ještě jeden takový film. Opět se jedná o školní setkání, ale tentokrát se to týká školního výletu. Jenomže se to ale, tak nějak, moc nepovedlo. Vznikl neskutečně ponurý výtvor. Je to sice hezké, že se takhle všichni opět setkali, ale mělo to být daleko důstojnější. Nelogičnost a trapnost příběhu strhává veškerou snahu do netečných pekel. Námět by sice nebyl zase až tak špatný, ale mohl by být daleko více propracovanější. Především mi tam chybí jistá poetičnost, jaká byla patrná u předešlého snímku. Seniorům se to bude jistojistě líbit pro klidnost a jemnost. Ostatní nechť se poohlídnou po něčem jiném. Je to opravdu hrůza. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak to je opravdu velká bída. Film o ničem. Jedna hvězdička, jako pocta staré herecké generaci ( která si opravdu nezasloužila hrát v tomto braku) a za pohlednou Sandru Novákovou a kozy Agáty Hanychové. Proboha ten Magnusek a Bendik nebo jak se jmenuje ... to je katastrofa ..se na ně fakt nemůžu koukat. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně... rozhodoval jsem se mezi lepšími třemi, nebo horší čtyřkou. Ale nakonec dávám plný počet. Tohle je silně podhodnocené. Ale fakt moc. Koukal jsem na to očima těch herců v roli. A upřímně, za 40 let budu rád, když budu mít stejně bohatý život. Herci si to užili, já si to užil s nimi. A co si budeme, hvězdičku má samostatně i ta Sandra Nováková... stále vypadá jako šťavnatá dvacítka. Tak či onak, kdo tomuhle dává odpad nemá na ČSFD co dělat. Hodnocení takových lidí má hodnotu hovna v trávě. Hodnotit kvůli jménu ve scénáři, nebo v režii? Absolutní dno... Film doporučuji, je to velmi příjemná oddechovka která trošku pobaví, trošku uvolní a hlavně neurazí. Na nic si nehraje, ale emočně to pohladit umí. ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Film je velice pěkný, ale ne pro mladé diváky, kteří jej pochopí až zestárnou. Vytýkáte starým hercům, že nemají zapotřebí se pro peníze takto se zesměšňovat, jenže opět se nedokážete vcítit do jejich naturelu, copak nechápete, že je to jejich derniéra a proto jsou vděčni za tu možnost, ještě se alespoň jedenkrát zúčastnit projektu, kde jsou potřební ? Všichni mladí také zestárnete, stačí si jen počkat !!! Zajisté ve filmu jsou i celkem nepochopitelné a nevhodné pasáže, které by se mohly vypustit, bez újmy na myšlence filmu. Toť vše. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo. Zase jednou jsem poznal peklo české kinematografie. Nevím, jestli horší práci odvedl režisér Petr Šícha nebo Magnusek. Vím jen to, že to je šílený a nekoukatelný. Parta důchodců vyrazila do lázní a diváka čeká 90 minut utrpení. Upřímně to vypadá jak studentský film z prvního ročníku. A nejspíš by ten student do dalšího ani neprolezl. Odpad, který se jen tak nevidí, když začal Martin Hranáč zpívat něco o "amórovi", chtěl jsem si vrtačkou udělat díru do hlavy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)

Reklama

Reklama