foto

Jakub Zindulka

  • nar. 17.2.1966 (51 let)
    Hradec Králové, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Decibely lásky
2015 Sedmero krkavců
2013 Hořící keř (TV film)
2012 Hamburgery (studentský film)
Jdi dál
Lovci (studentský film)
Školní výlet
2011 Lidice
2005 Kletba bratří Grimmů
2001 Vzkříšení (TV film)
2000 Bídníci (TV film)
1999 Princezna ze mlejna 2
1996 Pohádka z větrného mlýna (TV film)
1994 Andělské oči
Princezna ze mlejna
1990 Pražákům, těm je hej
1989 Blázni a děvčátka
1985 Malý vodní had (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Zpěvačka (E08)
Evička (E05)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Ranč (S01E01)
Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2001 Princezna ze mlejna 2 (TV seriál)
1994 Princezna ze mlejna (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)

Dokumentární

2014 Karel Sabina a jeho doba (TV film)
2000 Film o filmu: Princezna ze mlejna 2 (TV film)

TV pořady

2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2005 Vánoce s Troškou pohádek (TV pořad)
1968 Nedělní chvilka poezie (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace