Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lycée Jules Ferry je nejhorší střední škola ve Francii. A ani ti nejlepší profesoři s tím nic nezmůžou. Poslední šancí na záchranu je povolat nový tým vyučujících a aplikovat neobvyklý model: nejhorší žáci budou svěřeni nejhorším učitelům. Studenti střední školy Lycée Jules Ferry se vzepřeli všem pokusům o to, aby jejich ústav dosáhl lepšího postavení. Zoufalý školní inspektor přistoupí na návrh svého náměstka vyhnat čerta ďáblem a pověří ty nejneschopnější učitele, aby zvýšili laťku nejhorší střední školy v zemi. Krásná Amina, tajemný Maurice, časovaná bomba Albert a komatózní Cutiro spojí síly se sportovním nadšencem Ericem, naprostým šílencem Gladysem a rádoby učitelem dějepisu a napoleonským fanatikem Polochonem, aby zvýšili úspěšnost školy při maturitách nad padesát procent. Pramálo tuší, že za jejich jmenováním stojí temné síly! (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (56)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Viděli jste německou komedii Fakjů pane učiteli? Tak Učitelé na zakázku jsou přesně to samé, jen na francouzský způsob a s tou skutečností, že je ještě o minimálně dvě úrovně ujetější. Přes to množství scén se tu sem tam sice objeví nějaká ta trapárna, ale v podstatě jsem se nasmál od začátku, do konce. Seznamovačka s těmi nejhoršími učiteli Francie je dost brutální a super je, že každej z nich je vysloveně osobnost. Nejvíc mě ale bavil tělocvikář, kterej miluje sport a nemá problém dát harantům najevo, že sport je všude, kam se podívaj. Dlouho jsem si tak neodpočinul, jako u tohodle filmu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzi opět září. Už vím kde film Fack ju Pane Učiteli bral inspiraci.Místní škola má problémy a hrozí ji zavření, proto se rozhodnou místo nejlepších profesorů najmout ty nejhorší a tomu já říkám nápad pro Komedii jak stvořený. Všechny profesorské Invividua jsou skvěle zvoleni a o zábavu je ihned postaráno. Bavil mě oprsklý tělocvikář, svůdná učitelka Francouzštiny, Profesor Dějepisu, který se zajímal pouze o Napoleona či Profesor Filosofie, komu nikdo nerozuměl se taktéž povedl. Nasmál jsem se neskutečně. 80% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Věřit filozofii pro mě znamená pochopit, že nikdy nepochopíme víc, než vlastní neschopnost pochopit své nepochopení." Tomu sice nerozumím, ale souhlasím s tím. Stejně jako souhlasím s vyučovacími metodami elitního komanda nejhorších učitelů. Jenže přes můj souhlas, občasný vtípek a vnady soudružky učitelky Aminy, jsem se nijak zvlášť nepobavil. Samozřejmě bylo skvělé, když egyptolog vypočítal jediný možný kód k trezoru, když byly školní lavice i venku za oknem nebo když cvičenci padali ze stromů, ale neustálé házení křídou po studentech mi připadalo trapné a smát se zpackaným chemickým reakcím mě při miliontém pokusu taky přestalo bavit. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mě až tak nenadchla, jelikož mi přišlo, že většina vtipů vyšla jen tak na zdařbůh. Potenciál v podobě učitelských exotů film rozhodně měl, každopádně si myslím, že herci až na pár světlých momentů Christiana Claviera své role docela odbyli. No a za studenty taky jen obyčený průměr. Alespoň že jsem se sem tam zasmál absurdnosti příběhu a vzniklé situace. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nebojte se srovnávání s Fakjů (trapárnou) pane učiteli. Francouzi mají humor na úplně jiné úrovni a hrdinou není nějaký mega vymaštěný čů*ák. Když spojím humor a hrdiny: učitel "Asterix" s krásně podaným odpočinkovým režimem a teorií třech minut pozornosti, SUPER. Pro mě sice neznámý, ale o to překvapivější "profesor" historie, který má ale v malíku jen Napoleona - vtipy s Napoleonem ÚŽASNÝ! Angličtinářka, kozatá lehce sadistická mrcha - FAMÓZNÍ, FAMÓZNÍ vtípky! Chemik pyroman moc prostoru nemá, vtipy ujdou. Fylozofující učitel má prostoru také pomálu, ale když otevře hubu, je to perla. Krásnou černošku bych za učitelku také chtěl a tak jen tělocvikáře bych z filmu asi mohl vypustit. I když pády ze stromů by filmu chyběly. No a nakonec i děti mi dokázaly přirůst k srdi, tak závěrečné moralizování nebylo trapné a nucené jako u jiných filmů. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Film je inšpirovaný komiksom "Profesori" od francúzskych karikaturistov Pica a Erroca. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Paríži, Longjumeau, Poissy a Pontoise. Natáčalo sa od 13. júla 2012 po dobu deviatich týždňov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama