Reklama

Reklama

Eliseo je ošklivý, nudný a nezadaný. Stále ještě nenašel ženu svých snů a vlastně ani neví, co je to skutečná láska. Nati je také ošklivá, nemá jedno prso a momentálně žije se svým mužem odděleně. Našla svého ideálního muže, ale ani ona nepoznala skutečnou lásku. Eliseo se obává, že to nejhorší ho teprve čeká. Nati sní o tom, že to nejlepší teprve přijde. Když zemře Eliseova matka, ti dva se poprvé setkávají a dostávají poslední šanci najít lásku a štěstí. Má to ale jeden háček… Co se stane, když je žena vašich snů provdaná za vašeho bratra? (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tuctová a ničím neobvyklá komedie, která ale na druhou stranu má scény, kde vysloveně překvapí a já na film čumím s otevřenou držkou a představuju si mýho španělskýho hrdinu Bouřliváka. Bouřlivák je mimochodem první a jediná postava, která mi s hlavní postavou přišla podobná. Bouřlivák ale nemá problémy říct svůj názor a udělat, co se mu zlíbí. Tady ten film je trošku na půli cesty. Holt to prostě není vyžraný smradlavý a zpocený prase, jako Torrente a proto jenom tři hvězdy. ()

Joges 

všechny recenze uživatele

Balanc na hraně. Balanc mezi komedií i dramatem. Prolínaly se tu humorné i vážné situace. Když už jsem chtěl příběh brát vážně, nastoupily zase taškařice. ()

Reklama

yarca 

všechny recenze uživatele

sedíte u televize a bezmyšlenkovitě cvakáte dálkovým ovládáním ve snaze najít něco, co by vám výrazně nesnížilo iq... a pak narazíte na tenhle zvláštní film o zvláštních a nepříliš hezkých lidech - a zjistíte, že se rvete o výše zmíněné ovládání se zbytkem rodiny, protože vy ten film chcete xakru dokoukat!!! chcete vědět, jak to dopadne!!! a hlavně chcete, aby to celé dobře dopadlo a aby si ošklivý antihrdina vzal nepohlednou hrdinku a aby spolu žili šťastně až do smrti!!! - a na konci sedíte u televize s připitomělým úsměvem (aniž by ale vaše iq utrpělo výraznou újmu) a máte pocit, že na světe je občas i docela hezky a milo :o)... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

To byla zase chujovina. Tohle mě vážně nebavilo asi jsem nepochopil tenhle druh vtipu. Prostě mi to přišlo příšerně trapný a herecký výkony stáli za hovno. Španělé by měli zůstat u hororů a komedie nechat na jiných zemích. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama