Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Dabing, který má v češtině Austin, je naprosto dokonalej a z celého pořadu patří k nejvtipnějším věcem. V každé partě totiž musí být nějakej idiot, který se stará o pobavení všech ostatních. Ono se to nezdá, ale čas od času se můžeme něco přiučit, neboť nám je i vysvětleno, k čemu daná položka sloužila a podobně. 7/10 ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Rodinný klan Harrisonů, jejich zaměstnanci + klaun seiálu Chumlee Russell a provoz zastavárny Gold & Silver Pawn Shop. Myslím, že je to vždy zajímavých a poučných 20 minut. 80 %. Ke komentáři uživatele kulyk: Nikdy jsem neviděl, že by se snažili majitelé nebo zaměstnanci zastavárny někoho ošulit. Naopak mnohokrát majiteli zastavované věci zprostředkují odhad znalce. O ceně vždy musí existovat dohoda a záleží na obou subjektech, na jaké ceně se dohodnou. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Způsob jak Američanům donést zajímavé informace všeho druhu a nebudou se cítit jako ve škole? Mistři zastavárny jsou povedená hraná reality show, u které se dá pobavit i něco zjistit. Společně s Válkou skladů,která je více agresivní i v obsazení, jde o standard posledních let. Ps: v LV jsem se u nich byl i podívat,je sranda,jak malý obchod to je a kolik lidí se tam chodí jen dívat nebo kupovat merch. I to ukazuje na slávu, kterou získali (a moc je tam už nepotkáte). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"2.000 dolarů je mnohem míň, než jsem chtěl, ale je to lepší než nic, takže jsem spokojený." Opravdu? Poslouchají se ti lidi vůbec? A neexistuje ve městě ještě jiná zastavárna, kde by třeba dostali víc? Asi neexistuje. Já bych tedy pánům zastavárníkům neprodal ani úředně ověřený podpis Járy Cimrmana, ale občas se při souboji s večeří mrknu na to, jak se zkoumá původ věci a jak se lidi nechávají nadšeně okrádat. Alespoň je to poučné. ()

Andrmen221 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to tu schytám trochu hejtu, ale upřímně mě tohle vůbec neoslovilo. Je zajímavé vidět některé předměty historie, sběratelské apod. Samotné vyjednávání/smlouvání o cenu působí komicky. Opravdu nechápu tu samotnou atraktivitu samotného principu. V komentářích jsem četl něco o získání zajímavých informací, což je asi pravda, ale asi bych doporučoval nějaké dokumenty, články apod. Protože kolikrát nemůžete s jistotou říctm jestli jsou artefakty pravé. Zároveň jsem si na YT našel top pět předmětů a ani jeden nekoupil. Asi moc ve vatě nejsou a to jejich smlouvání je opravdu směšné... ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Předtím, než začal pracovat Austin "Chumlee" Russell v zastavárně, pracoval jako prodavač v obchodě se sendviči. (didas)
  • Rick Harrison získal svůj podíl v zastavárně, když mu bylo 23 let. (didas)
  • Natáčení probíhá v kulisách, které jen vypadají jako originální obchod. Je tomu proto, aby se zabránilo natáčení náhodných kupujících, takže všechny osoby, které jsou viděny v pozadí jsou herci. Výjimkou jsou osoby, které prodávají určité předměty, ovšem jejich předměty jsou už předem ověřené a ohodnocené, osoba musí podepsat formulář, že souhlasí být natáčena a vše co pak vidí divák, už je jen podle předem připraveného scénáře. (KREI)

Reklama

Reklama