Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Inu, bylo hezké poslouchat češtinu v původním znění, ikdyž to byly jen nadávky a výhružky §x). Samotný film byl pro mě průměr. Postavy byly fajn, takže jim člověk docela i fandil. Krve moc neproteklo a ani atmosféra nebyla taková, abych tomu dával víc jak 3. Žádná zapamatování hodná exekuce se nekonala a konec nebyl taky ničím zvláštní. Bylo to příjemný koukání, ale na další podívání už to rozhodně není. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Úvodní čtvrthodina o ničem, dalších dvacet minut nudná vězeňská přehlídka, a to už se blížíme k hodnocení jedna hvězda za snahu. Přece jen to začne být jakž takž koukatelné a akce s likvidací většiny osazenstva a následná honička bezpečně parkuje na snesitelné dvouhvězdě. Ale pozor, sólo pro Ivana Fraňka a jeho originální jugoslávštinu a hop, jsme na třech! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak. A teď bych rád věděl, kde se stala chyba. Proč mě film, který má dobrou kameru, herecké výkony a ne úplně blbý příběh, ve finále tak nudil? Možná kvůli slabému napětí,možná kvůli nedostatečnému představení hlavních postav, nevím, prostě to na mě nefungovalo a i přes tu krátkou stopáž neoslovilo, natož aby mě to vyděsilo. A možná to bylo i kvůli tomu, že to tak jako tak působí jako průměrný horor... Lepší 2* ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další výlet na Balkán, tentokrát ve francouzském hororovém podání. Film je celkem pomalý a nikam nespěchá. Od určité chvíle už je vám tak nějak jasné, jak to asi bude dál probíhat. I když samotný útěk je celkem povedený. Partu francouzských lékařů bez hranic v bývalé Jugoslávii unesou obchodníci s orgány. Plány s nimi mají jasné, proto se naši hrdinové snaží uprchnout. Ani tu nenajdeme nějaké zvlášť explicitní scény. Povede se jim to a kdo přežije až do konce? "Ty svině!" ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

České komentáře jednoho z obchodníků s orgány, zejména na konci filmu opravdu stály za to. Ale celkově dost povedený hororek. Začátek je hodně vlažný, v podstatě se děj nehne z cel, ale postupně to nabírá na tempu a souboj v kuchyni to u mě posunul až na 75%. Francouzi mě čím dál víc přesvědčují, že horory prostě umí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)
  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)

Reklama

Reklama