Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Olík 

všechny recenze uživatele

Česká Paris Hilton, vyskákaná pornohvězda, za každou cenu usměvavá moderátorka se svým přihlouplým partnerem, kontroverzní milionářka, nejvděčnější žena pro český bulvár, rádoby cool šedesátnice a téměř negramotná žena z lidu. Tady snad už chybí jen Jirka Pomeje a pes Pluto. Posaďte tuhle vymazlenou skvadru k jednomu stolu a dostanete nudnou celebrity verzi pořadu Prostřeno!. Za hlavní přínos celé věci považují nápravu mého bláhového mínění o významu slova lanýž – díky, mistře Hájku, ode dneška si na ně budu v moři dávat pozor :) ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně hustý crack. Tahle show se musí dávat po menších dávkách. Obludárium obskurdních existencí může pobavit svou perverzitou. Chápu některé vysoké hodnocení. Skutečně to z určitého hlediska je na 5*. 10%. PS: Domácí hudební vystoupení Ivetky Bartošové překonalo i tu nejhorší míru nejdekadentnějšího vkusu. Výborný komentář: Oskar ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

914. hodnocený film: Chcete-li vidět pohromadě spoustu připitomělých celebrit a jednu buranku, která se diví všemu, prostě ženu z lidu, pak tohle je právě ten typ pořadu, který by se vám mohl líbit. Mysleli jste si, že je Bartoška dobrá kuchařka a že to má už v hlavě srovnaný? Pak to jste právě vy ten idiot, protože tahle vymrzlá slepice se předvedla ve své celé kráse. Je to k nevíře, ale mě tohle fakt bavilo a nejvíc jsem se vždycky těšit na andělsky smířenou Ivetku, která objímá stromy a děkuje pozitivním energiím kolem sebe. 3* jsou průměrem, který si skutečně "Čápi s mákem" zaslouží. 3* ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Gastronomicko-bulvární epos. Československá princezna popu Bartošová bez kastrólů tuhle show vystřelila mezi hvězdy a takticky si uzurpovala výhru. Ono se ale i ostatní baby činily. Obzvlášť žena z lidu, která si nehodila provaz. Výhru měla obdržet spíše ona. Já bych musel celou dobu bušit hlavou o stůl. Škoda, stihnul jsem dohromady tak dva a půl dílu. Možná dobře, protože kompletním meníčkem by asi mohlo dojít k újmě na zdraví. Týtý pro Primu za to, že dokázala uvařit tenhle pořad s takovou sestavou. Normálně je jakýkoliv bulvár na odpad, ale tohle... ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že už si tu z toho několik uživatelů udělalo učiněný Guilty Pleasure. No a ještě aby ne, když hned první díl prezentoval společné hody Dolly Buster, Nory Mojsejové, Ivety Bartošové, Zuzany Belohorcové, Vlasty Hájka, Agáty Hanychové a Evy Mázikové. Ovšem tímhle to nekončí. Největší fór je, co to vyplodilo - http://www.youtube.com/watch?v=p0KQVeU401E - toto je reakce Nory Mojsejové (část 1 ze dvou). Pseudo-pseudocelebrita pomlouvá pseudocelebrity. To jsme to dopracovali. Zvlášť, když minimálně jedna dvě (+-) se vypracovaly docela poctivou prací a jsou zavedenými ikonami showbusinessu. Neříkám pochopitelně, že by se tento koncept neujal, ba naopak. Nahlédnout do stravovacích návyků (tedy aspoň doufám) celebrit vždycky potěší zvídavého člověka, ale to by tam museli tahat normální lidi. Už mi tam chyběl jen Babica, pak by to asi šlo do tak negativních hodnot, že by se číselník převrátil a bylo by to za pět hvězd. Takhle bohužel ale ani za jednu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama