Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedí a stále upřeně hledí na desky před sebou, v ruce uhel, pod jehož tahy vystupují z papíru rysy lidských tváří. Divá se kolem, ale vždy tak plaše, jako by se bál, že ho někdo přistihne. Ví o něm, a sem tam se ani ona nevyhne nesmělým pohledům přes rameno. Marcos se José líbí, vídají se na kurzech kreslení, odkud se zná i s Jaimem. S krásným Marcosem skončí v posteli, kde ji jeho tajemství zaskočí. Jaime je však připraven a náhle jsou na to tři a zdá se, že to jim vyhovuje. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

kdosizrosy 

všechny recenze uživatele

Potkají se na umělecké škole. Ona a o on se sobě zalíbí, ale on s ní jaksi nemůže sdílet lóže. Proto se k nim přidá jeho kamarád, a tak spolu všichni tři začnou chodit (a když už ne chodit, tak aspoň spát). Castillos de cartón je takový příběh, který se prostě může stát - ukazuje výhodu toho, když jste ve vztahu tři, ale zároveň jeho úskalí - vztahy ve třech fungují zkrátka jenom na chvíli, tak či tak nakonec vždycky zůstanou dva anebo vůbec nikdo. Tudíž film je právě o téhle chvíli, o chvíli, kdy jsou všichni tři spolu. A pak to, bez nějakého hlubšího poselství, skončí. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Erotický film, ona mezi dvěma muži, jeden s ní souloží, druhý ji líbá a mluví s ní. Řada takových scén. Ale všechno končí, i kursy, i tento podvojný vztah.(70%) ()

Reklama

Xpojntman 

všechny recenze uživatele

Dost dobře a zajímavě uchopená erotika. Marcos se José líbí, vídají se na kurzech kreslení v umělecké škole, odkud se zná i s Jaimem. S krásným Marcosem skončí v posteli, kde ji jeho tajemství zaskočí. Jaime je však připraven a náhle jsou na to tři a zdá se, že to jim vyhovuje. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kvalitní hudba, kamera. Pomalé, trpělivé tempo. Hodně nahatých záběrů, nejenom na pohlednou Adrianu Ugarte, ale sem tam i na muže. Sestřih erotických scén se dá najít všude na netu. Adriana akorát do ruky. Nijaký konec. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Reálne porno tváriace sa na umeleckú erotiku a skrytou podporou homosexuálov. Skrytou len na chvíľu. Otrasné, morálny úpadok spoločnosti je už asi nezastaviteľný. Dobro je považované za zlo, zlo je považované za dobro. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama