Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Jackass 3.5 alebo inak čo sa do tretieho filmu nevošlo. Scénky sú dobré a rozhovory s aktérmi pomedzi sú príjemným spestrením. Hudba je tu vybraná na jedničku! Chudák Ryan Dunn, ktorý si už nikdy nezopakuje účinkovanie vo filme. Toto bol jeho posledný film v spoločnosti Jackassu. Nech mu je zem ľahká. ()

Lyx 

všechny recenze uživatele

Stále jebnutejšie nápady, no pomaly, ale iste strácajú šmrnc. Úvod bol však skvelý a určite sa tam zopár skvelých kúskov našlo, ale celé sa to držalo v takom 70% tempe. Steve-O zase predviedol, že sa neštíti ničoho a bezhlavo sa vrhne do všetkého. Ja som sa zabavil, ich to bolelo a všetci sme šťastní. Moje hodnotenie: 60% ()

Reklama

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný "humor". 1)  Kanadské žerty obecně nemám rád. Ještě méně mám rád ty vulgární a hloupé, které tvoří podstatnou část filmu._____ 2)  I v předchozích verzích mě přitahovali vlastně jen mladí kluci. Ale zde již kapku zestárli._____ 3)  Často křečovité nápady neprozrazují přílišnou tvůrčí imaginaci. Spíše je vidět, že tvůrcům jde o peníze a o nic jiného._____ 4)  Přesný koment: verbal*. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte problém se smát se tomu, že si banda mládenců dobrovolně dělá těžko pochopitelné příkoří a naschvály, pak se v klidu posaďte a sledujte. Inteligentní humor tu není, ale je to prostě jednoduchá sranda, protože většina scének je tak absurdních, že se jim dá jen a jen smát, smysl totiž nemají žádný. Přiznám bez mučení, že já se smál, borci se tomu taky smějí, tak proč ne. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Jackass. Tušil som, že pôjde o riadnu úchylárnu, ale až takýchto rozmerov? Je mi jedno, čo títo chlapíci stvárali, ako to natočili a podobne. Najdôležitejšie je, že buď sa bavíte alebo nie. No a ja som sa dlho tak schuti nezasmial ako pri týchto trhnutých bláznoch. Dúfam len, že to po smrti Ryana Dunna nezabalia. Zatiaľ sa však teším aspoň na predchádzajúce časti. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama