Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Home invasion od Davida Morleta, režiséra kvalitného zombie hororu "Mutants". Manželský párik sa po spoločnom večeri vracia domov, kde ich však čaká utajený psychopat, ktorý si pre nich pripravil nezabudnuteľnú noc. Prekvapivo nudná žánrovka, ktorá sa síce snaží ísť v stopách tých zaujímavejších kúskov typu "The Strangers" či "Funny Games" a situáciu navyše ozvláštňuje maniakom, ktorý sa zo začiatku tváril ako by sa inšpiroval v "The Collector". Aj keď to najprv bolo príjemne tajomné, napínavé a onedlho sa trochu pritvrdilo, akosi som mal pocit, že to vôbec negraduje, ten film bol príliš tichý, s prázdnymi postavami, napriek krátkej stopáži sa až príliš vliekol a ani záver to bohužiaľ nijako nevylepšil, takže to považujem iba za slabší priemer. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Podobné snímky,podobného druhu určené pre úzke,ale veľmi úzke a trpezlivé publikum,čiže aj pre mňa.I ked sa musím priznať,že som bola u tohto tu dosť sklamaná,čakala som oveľa viac ako bolo ponúknuté.Chlapík v rukavičkách s precíznymi spôsobmi,sledujúc veľa kriminálnych seriálov,alebo jednoducho len povedané šerif v strach naháňajúcej maske,aby sa predišlo prípadnej identifikácii.Pretože čo keby...Od začiatku som si vravela:prečo to robí,musí mať nejaký dôvod!"Lenže ono ten dôvod,ku spokojnosti už aj tak nudou otráveného diváka,nemali ani snahu prezradiť.Nedotiahnuté,nezrozumiteľné a vôbec:,,čo tým chcel básnik povedať?!" ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

"Všude dobře, doma úchyl" (Takhle se počešťují názvy, ty vypatlaný distributore, co Chceš pěstí, debile!) je jasným důkazem toho, že pokud scénárista absolvoval víc než sedm tříd základní školy a režisér není down s véhaeskou, dá se o třech hercích spáchat inventivní a strhující kousek nápadité domácí řezničiny, který donutí nejednoho začínajícího sériového vraha hrát si při jeho sledování podvědomě s přirozením! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

A tak průšvih to nebyl. Naopak vcelku příjemné pokoukání, po už nesčetných pokusech na home invasion. HSH bych zařadila rozhodně k těm vyvedenějším. Prvních dvacet minut, jak už je zde zmíněno, bylo velice atraktivních. Hlavní hrdinové mi na nervy nelezli, ač to tak občas bývá a potom už odmítám se filmu jakkoliv intezivně zastávat. Příběh sršel vyvážeností a příjemně dlouhá stopáž jen přispívala. Když odpustím jednání hrdinky na konci filmu - jak už to tak bývá, opět udělala zásadní chybu - tak považuji i závěr za velice povedený. Chutná explo jednohubka. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Co udělám, když mám jedinečnou a dlouhou příležitost odemknout bezpečnostní pojistku zbraně a takticky si vyčíhat nepřítele? Hystericky strčím klíček do zámku očekávaje, že odpadne bez nutnosti otočení a sprintem krokem gazely vyběhnu schody v domnění, že tam ten vrah nebude. A proč? Aby to vcelku skvělý finále mohlo přijít až za deset minut. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama