foto

Barbara Gordon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sleeper (TV film)
2013 Christmas with Tucker (TV film)
Home Sweet Home
Krajina poskvrněných
Separation
2012 Still
2011 Christmas Magic (TV film)
Unlucky
2009 Příliš pozdě na loučení (TV film)
2008 13 (TV film)
Dívka a pes (TV film)
Hooked on Speedman
2007 Still Small Voices (TV film)
2006 Cesta za Vánocemi (TV film)
I Am an Apartment Building (TV film)
Sousedské peklo (TV film)
Vlci
2005 Neil
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2004 Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
The Limit
Vykoupení (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
Sex a svobodná matka (TV film)
Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
2002 Kostka 2 - Hyperkrychle
Three and a Half
Vometáci
2001 Soudce (TV film)
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
2000 Last Debate, The (TV film)
Moje zlaté děti (TV film)
1999 Forever
The Promise (TV film)
Tři do tanga
V tajných službách (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1998 Na konci cesty (TV film)
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Srdce k pronajmutí (TV film)
1996 Co jsi to za matku?
Nepřípustný nátlak (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
1995 Ideální rodina (TV film)
1994 Proces na severu (TV film)
Životy dívek a žen (TV film)
1993 Night Owl (TV film)
Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1992 Dobrý boj (TV film)
Windsorské paní (TV film)
Černá smrt (TV film)
1990 Nádherní snílci
White Room
1989 Boj o Grace magazín (TV film)
1988 Night Friend
Příliš dokonalá podoba
1987 Spiknutí lásky (TV film)
Únos kojence Johna Doea (TV film)
1986 Mafiánská princezna (TV film)
Overnight
1985 Tak si jdi (TV film)
1984 Islands (TV film)
1982 If You Could See What I Hear
Trapped
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
Nesmělý výkřik (TV film)
Překročit práh
1980 Coming Out Alive
1979 Plague
Wild Horse Hank
1974 Christina

TV seriály

2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Stay (S02E08)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Deathday Cake (S02E09)
2011 Kingová (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Solution (How TLFKAM Got Her Name Back) (S01E17)
1998 Animorphs (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Conversions (S01E09)
The Story Girl Earns Her Name (S01E02)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1984 Kate Morris Vice President (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 Newcomers, The (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace