Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Houbos 

všechny recenze uživatele

Pořad se spoustou nadupaných supersportů a car fanatic se nudí a nevěřícně žasne? Cílovka bude jinde. Jako malí jsme zbožňovali kartičky s parametry aut. To s větším zrychlením a maximálkou bylo lepší. Pro děti, ne pro širokou veřejnost a už vůbec pro příznivce světa rychlých kol. Co si myslet o lidech, kteří ve výkonném autě zkouší pálit gumu doughnuty, neřízenými smyky a podobnými projevy malomyslnosti, že… Dále si moterátoři v prvním dílu poměřovali kdo má vyšší top speed. Podle tachometrů. Kdo měl vyšší, byl větší *******. Oh, boy… Ještě si vzpomínám na promo video. Otázka "Proč se diváci mají těšit na americkou verzi Top Gear"? Velká hlava moderátora: "Americká automovilová historie byla vždy o zábavě a odlišná od zbytku světa, máme tu spoustu skvělých aut, a ta si zaslouží vlastní pořad." Italská jako americká, to je globalizace. Edit: 3. díl se povedl a splnil co nasliboval v teaseru, přidávám hvězdičku. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Tohle není Top Gear. Tohle prostě není verze, která by si zasloužila název skvělého, původního seriálu ze Spojeného království. Top Gear ze Spojených států, je totiž prostě obyčejný seriál o autech. Nic zvláštního, nic jedinečného. A myslím, že kdyby to nemělo prvky, koupené z Anglie (testování aut za 1000 dolarů, jízda celebrity v cenově dostupném autě, The Stig - jaktože se dá Stig koupit?) byla by to ještě navíc extrémně obyčejná show o autech. Ale díky věcem, které koupili v licenci, to na dvě hvězdičky dá. Ale ne na víc. Za jeden díl jsem se zasmála asi dvakrát a to ještě málo. U originálu, umírám smíchy tak čtyřikrát za díl a pořádně se zasměju tak dvacetkrát. Takže pro mě James, Richard, Jeremy a originální The Stig jednoznačně vedou. P.S. Jména moderátorů z Ameriky, jsem si nezapamatovala ani po třech dílech. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to příjde jako hodně nepovedená parodie na TOP gear! V podstatě tohle americké trio zkouší napodobovat to trio britské a vůbec jim to nejde! Přehrávají, protože jsou špatní herci a popravdě bych to nesledoval i kdybych byl americký patriot a na zdi měl americkou vlajku a permanentku do KFC. :D ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

To, co někde funguje neznamená, že to musí fungovat i někde jinde. UK Top Gear= Originál...a ten je jen jeden. Možná by bylo lepší změnit název a trochu to hodit víc svým směrem, Americkým...Anglie není Amerika a naopak. Plus ještě jedna důležitá věc a tou jsou osobnosti-moderátoři. Kam se hrabou na UK. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bohužel, americké variantě nejlepšího motoristického pořadu se ani z části nepovedlo zachytit onoho zábavného ducha, na kterém stojí a padá originál. První série je hlavně o hledání identity, zatímco druhá, ve které už si tvůrci rozmysleli, že nechtějí být jen čistokrevnou kopírkou, jasně dokazuje, že v americkém prostředí to prostě nemůže pořádně fungovat. Neslaní a nemastní moderátoři a výzvy které ačkoliv místy zavání zábavností umlátí nudná omáčka okolo. Pro Američany možná dostatečná porce (pořád lepší než ostatní produkty televizního vysílání), nicméně já raději volím originál. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama