Reklama

Reklama

11-11-11

  • USA 11-11-11
Trailer

VOD (1)

Joseph Crone je autorem mnoha knižních bestsellerů a člověk bez víry, ztrativší kdysi po velmi bolestné události.Po nečekané autonehodě, jenž nastala v 11 hodin a 11 minut se po několika dnech dozvídá od svého bratra Samuela, že jejich otec brzy skoná. Příliš nenadšen Joseph tedy odjíždí do Barcelony za svou rodinou, se kterou se v minulosti odcizil. Ztracenou víru se v něm snaží probudit jak jeho bratr, kázající nadále v náboženství, tak jeho otec ležící na smrtelné posteli.Joseph po svém krátkém příjezdu začíná vidět cosi podivuhodného a nemožného, co nepatří do našeho světa. Jde o démony mající v úmyslu zabít jeho bratra Samuela.Čím blíže se přibližuje magické datum 11. 11. 2011 jsou útoky démonů horší a Josephovi nezbývá, než svého bratra ochránit, který má sehrát velmi významnou roli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Tak Darren Lynn Bousman zase nezklamal a já jej začínám mít docela v oblibě. Musím říct, že film není pro netrpělivé diváky, jelikož první řekněme čtvrtina není bůhvíjak zábavná. Když se přes toto přenesete tak se dočkáte celkem zábavného hororu, který vyvrcholil v něco hodně nečekaného. Ze závěru jsem měl opravdu dojem, že film si dvě hvězdičky nezaslouží ani náhodou, a proto napálím filmu tři hvězdičky a snad se zvedne trochu to hodnocení. Film za zhlédnutí stojí. Hodnotím 60% ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Josepha trápí zlostné vize mající co dočinění s jedenáctkami. Blíží se 11. listopad a po nehodě, ze které zázračně vyvázl bez zranění, se vrací do svého rodiště poblíž Barcelony. Ani tam ale vize nemizejí, naopak zvyšují na intenzitě a v sázce už není jen jeho psychické zdraví, ale něco mnohem důležitějšího... Nejvíce na filmu se dá ocenit poměrně slušná atmosféra. Nápadů tu je jen poskrovnu, a dále se mi trošku zdálo, že film mohl být lépe obsazený. Záběry z CCTV kamer byly parádní a dodávaly příběhu toliko potřebný hrůzný aspekt. Jinak ta pointa se mi zdála naroubovaná na poslední chvíli, ale budiž. Celkově slušná podívaná. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Darren Lynn Bousman zďaleka nepatrí medzi mojich režisérskych obľúbencov a toto je prvý z jeho počinov, ktorý sa mi páčil natoľko, že som mu dal hodnotenie vyššie než ***. 11-11-11 vychádza z dobrého mystického námetu, disponuje temnou atmosférou, prvkami démonského hororu a aj niekoľkými viac či menej fungujúcimi ľakačkami. Dej postupne naberá na obrátkach a graduje až do dobre vypointovaného (aj keď zďaleka nie tak prekvapivého, ako by si Lynn Bousman iste želal) finálneho rozuzlenia. Filmov s touto tematikou sa netočí veľa a ja osobne som bol s 11-11-11 vo viacerých ohľadoch spokojný. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nejslabším článkem tohoto thrilleru je samozřejmě zápletka. Tedy ne že by neměla potenciál, naopak, ze začátku má poměrně zajímavý rozjezd a celá ta myšlenka vlastně nebyla původně nejspíš špatná, ovšem postupem času začíná jednak ztrácet na tempu a navíc namísto postupného nabírání na síle se začíná celý příběh čím dál víc utápětt sám v sobě, aby ve výsledku nakonec vygradoval do vážně slaboučkého blábolu, rádobynečekané, překvapující pointy, která je ale přitom tak ..., no nic, mě prostě vůbec nezaujala, nepobavila, nešokovala. Nutno ovšem podotknout, že právě jen postupně slábnoucí a čím dál více pomatenější vývoj příběhu je to jediné, co pro mě v 11-11-11 vyloženě selhalo. Celkově hodně potemnělé vyznění, velice solidní atmosféra a velice přesvědčivé herecké výkony sympatických a neokoukaných herců, to vše na mě zapůsobilo totiž jinak velice funkčním a nenudícím dojmem. Myslím, že Darren Lynn Bousman zkrátka není vůbec špatným tvůrcem, s filmem umí pracovat a dodat mu vlastní ksicht, jen by si měl skutečně vybírat lepší scénáře. Prostě jako stylová podívaná OK, jako šlapající thriller s poutavou zápletkou bohužel ale bída. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Celých 87 minut člověka zabíjí leda nuda v podobě toporných dialogů a ještě tupějších výrazů hlavního hrdiny, který pořád čumí do blba. Vrcholem je pak závěrečná scéna, kdy jsem se smíchy válel na podlaze. Tohle bude asi velký megafilm na jisté komerční televizi. Normálně to je jen velký megashit na všem ostatním! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu je pochopitelně mnohokrát k vidění číslo 11. Některé jsou ihned viditelná (např. na hodinách). Jiné jsou lehce skrytá, jako například číslo hotelového pokoje hlavního hrdiny Josepha (Timothy Gibbs) je 713 – když čísla jednotlivě sečteme, dostaneme právě číslo 11. (Hovadin)

Reklama

Reklama