Reklama

Reklama

7 gwanggu

Trailer

Obsahy(1)

V Sektoru 7, v podmořském ropném nalezišti, které se nachází jižně od ostrova Jeju, pracuje Hae-jun jako správce technického vybavení ropné lodi jménem Eclipse. Kapitán Eclipse Jeong-man je bývalý kolega Hae-junina otce. Jeho prací je mimo jiné i výcvik nováčků. Po 3 týdnech příprav vezme Hae-jun nového pracovníka pod vodu. Nováčkovi však selže výstroj a utopí se. Krátce poté začnou jeden po druhém umírat další členové posádky a jejich těla jsou nepochopitelně zohavena. Několik málo přeživších zjistí, že vraždy nejsou dílem člověka. Jakési záhadné stvoření infiltrovalo loď skrz vrtné trubky a začalo lovit posádku. Pro Hae-jun a její kolegy boj o život právě začíná. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přerostlý obrvený nádor likviduje posádku ropné plošiny. Toť k ději. Já jsem se na ten film docela dost těšil, monster horory mám rád, ale tohle fakt nešlo. Zaprvé to vypadá vizuálně úplně strašně špatně (závod na motorkách je jak z deset let starý videohry), opravdu nemůžu pochopit, proč se někdo neustále snaží natočit něco, na co se mu očividně nedostává peněz - kdyby se z toho navíc udělal levnej komorní horor, byl by výsledek stokrát lepší. Ale to je ten nejmenší problém. Na jednu stranu by chtěl Sector 7 být zábavným západním béčkem, na stranu druhou je pořád příliš východně divný. To, co tam ty postavy občas dělají, se fakt nedá chápat. A natočený to taky neni nijak extra. PS: V tom filmu je imho víc zpomalovaček než v libovolné Snyderovce. Ani jedna nepůsobí cool, drtivá většina působí směšně. ()

kohaku odpad!

všechny recenze uživatele

Závody motorek, lidi se zapalovači, doktorka, která tajně vykrmuje monstrum a mnoho dalších inteligentních lahůdek - to vše na ropné plošině. Ne, opravdu se nejedná o návrat Petera Jacksona ke svým kořenům, ale o pravděpodobně nejhorší film všech dob. Tahle plejáda nesnesitelně blbých postav a špatných herců v kombinaci s retardovaným scénářem, kopou směšných efektů a patosem v mých očích překonala korejskou sračku s názvem Národní reprezentace. A to už je co říct. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Do dneška jsem si myslel, že větší kardinální peachovina, než korejská romantická komedie snad už ani nemůže existovat. A ejhle! Korejská neromantická komedie mě naprosto vyvedla z omylu. No, co vám budu povídat! Z temných mořských hlubin vyleze bezxichtý, nezničitelný prasomrož s vystřelovacím jazykem a s vervou se na ropné plošině pustí do smečky makaků, jejichž behaviorální studie by končila zoufalým konstatováním naprostého kokotismu a zostuzením celého řádu primátů. Tak nám opičky zdrhaj, prasomrož je požírá a příznivci Animal planet se dočkají sta nekonečných minut krystalické kim-chi zábavy a užijí si spoustu lekrace. Asi jako na pohřbu Kim Čong-ila. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Úplně pohodový béčko, trochu zábavný, trochu napínavý, ale rozhodně nenudící. Úžasné prostředí ropné plošiny, krásná Ji-won Ha, fajn kamera, dobrá hudba a nezničitelný slizký zabiják. Některé efekty stojí za starou bačkoru, ale čert to vem. Byla to taková hodně levná verze Vetřelce v bláznivém korejském podání :-D, ale moje očekávání bylo na nule, takže proč ne. Za mě 3 hvězdy :) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nápad na monster horor z prostředí ropné věže se zdál lákavým a pořádný monster horor jsem neviděl ani nepamatuji, bohužel výsledek je horší než by se mohlo zdát. Ve filmu nefunguje nic, čím by diváka zaujal. Příšerní herci, nepovedená akce, mizerné triky a nulové napětí. Mohlo to být fajnové béčko, ale nemá cenu s filmem ztrácet čas. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Během natáčení snímku za sebe herečka Ji-won Ha (Hae-joon Cha) nenechala, dokonce ani během nebezpečných scén, vystupovat speciálního dvojníka. Za tímto účelem se dokonce rozhodla před samotným natáčením snímku podstoupit zkoušky pro získání licencí v řízení motocyklu a vodního skútru. (Conspi)
  • CJ Entertainment oznámilo, že prodej tohoto filmu bude ve 46 zemích po světě, ve kterých bude možno zhlédnout film ve 3D formátu. Česká republika mezi tyto země nepatří. (balone)
  • Na předpremiéře pro novináře byl problém s temným prostředím, které při nasazení 3D brýlí ještě ztemnělo a nebylo téměř nic vidět, navíc byl problém se zvukem. CJ Entertainment zesvětlila obraz a zremixovala zvuk na premiéru. (balone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno