Reklama

Reklama

Blubberella

  • Kanada Blubberella
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Blubberella (Lindsay Hollister) je damphír. Napůl člověk, napůl upír. Jejími koníčky jsou procházky po pláži a zabíjení nácků. Osm set let starého upíra potkáváme v roce 1940, kdy se snaží pomáhat protiněmeckému odboji v přepadávání vlaků se zbraněmi. Při jedné takové "loupeži" stvoří Blubberela nechtěně nového upíra. Jedná se o jednoho nacistického komandanta (Michael Paré). Díky svému neutuchajícímu a nikdy neukojenému hladu tak dá vzniknout myšlence o nesmrtelnosti nacistické armády. Nacistický doktor (Clint Howard) se poté snaží vyvinout druh krve, která po vypití udělá z člověka upíra, který může žít i ve dne. Tento "lék" chce doručit Adolfu Hitlerovi (Uwe Boll). Blubberella se vydává na krvavou jídelní cestu, aby této pohromě zabránila. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí BloodRayne jsem neviděl, protože s Uweho dampírkou jsem se rozloučil už po prvním nástřelu a stejně tak jsem byl mnohokrát rozhodnut říct "Sbohem!" i Mistrovi, ale zvrácené nutkání vidět čas od času něco opravdu špatného mě vždycky vrhne zpátky do Uweho náruče. A Boll nezklamal. Nabídl mi jeden ze svých nejhorších filmů s odpudivým a netalentovaným stvořením v hlavní roli. Snad nikdy jsem neviděl něco tak zoufale, zoufale, zoufale nevtipnýho. Po tomhle mě zase chuť na špatné filmy na chvilku přejde. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Seru na to, kolik hodnocení "odpad" už tu film nasbíral, nebo na to jak moc modní zrovna letos je nadávat na Uwe Bolla - tohle je prostě krystalická nevázaná zábava, neomezovaná obsahem ani formou. Kuriozní způsob vzniku v kulisách Bloodrayne 3 to pak jen umocňuje, pokud tu informaci před projekcí máte k dispozici. První wtf si odbudete už nazačátku, kdy prostorově rozměrná hlavní superhrdinka v roce 1940 používá mobil, a domlouvá si rande na internetu na židovské seznamce, a dál je tak možné už prostě vypnout mozek, a jen si užívat, z čeho všeho si Uwe dokáže dělat srandu. Dělá si ji hodně často i sám ze sebe, a rozhodně asi není moc filmů, co vtipkují opakovaně na téma židovských transportů do lágru (ve vlacích s ostudným nedostatkem jídelních vozů). Určitě by se našlo pár hodně divných scén (s matkou, částečně s Hitlerem), občas oscilujících po všech stránkách na hraně Troma kvality, ale na druhé straně je dost vtipů prostě geniálních, a opravdu nechápu, proč to tolik lidí odmítá vidět... O čem byla Bloodrayne 3 už si tak naprosto nepamatuju, ale na některé scény Blubberelly nezapomenu nikdy. A vo tom to je. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Úve vymyslel nový způsob filmové recyklace. Při natáčení Bloodrayne 3 vyměnil po ukončení každé scény hlavní hrdinku za keporkaka a jedním dechem zmákl zároveň i parodii! Výsledkem jsou dvě čistokrevné parodie na film za jedny prachy a vagón pomyjí pro tu hnusnou prasnici. Vagón byl však patrně málo a tak jim ta stopadesátikilová roštěnka sežrala asi tak ve druhé minutě i "scénář". Dostáváme tedy hodinu a půl sofistikované zábavy, plné Úveho laskavého tumoru a trapné až debilní improvizace, která ale zajisté nejednomu dawnovi roztáhne rozštěp do upřímného, hřejivého úsměvu! Je milé vidět, kolik je toho Herr Boll schopen udělat pro mentálně postižené! ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nejčistší odpad, který jsem kdy udělil. Nejenže je Boll vypravěčský retard, on si snad ještě myslí, že je vtipnej. Asi tak, kdyby mi bylo 10 let nebo měl mozek kapacity sýrové topinky, nejspíš bych se válel smíchy. Sorry, Uwe, táhne mi na třicet a na podobný sračky vážně nemám chuť, čas, náladu a už vůbec ne nízké IQ. Každopádně natočit to takhle tragicky, to chce taky řádskou dávku "nadání". ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parodie lepší než originál. Je neuvěřitelné jakou má Boll výdrž. Za hodně krátkou dobu vytvořil dva filmy a za dost levně. Ne žy by ty filmy byly nijak extra kvalitní ale je to celkem obdivuhodné. Zatím co mě Bloodrayne 3 zklamal tak Bluberella překvapila. Je to sice debilní a plno scén je dost trapných ale ta absurdnost je tu prostě maximální a potěšilo i to že sám Boll si umí udělat srandu sám ze sebe. Hollisterová je sice machna a hlavně neumí ten její způsob hraní je šílenej, ale je tu Howard a Paré tahle dvojice mi přišla dost dobrá a Paré byl uplnej magor. Bylo to fajn, pár vtipů poměrně trapných ale bavil jsem se. ()

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu si cameo roli Adolfa Hitlera zahrál režisér Uwe Boll. (Terva)
  • Ve scéně, kdy hlavní hrdinka doma vaří a poslouchá nadávky od své matky, je možné si všimnout, že matku hraje muž, jelikož má vousy a mužský hlas. V jednom ze záběrů mu také vyčuhuje zpod trička polštář. (ricky4)
  • Jedna z původních hrdinek si dovolila přímo v záběru oznámit, že pochybuje o tom, že je dotyčná scéna vtipná. Scéna byla vystřížena a Uwe Boll kvůli ní musel přestříhat stávající film a přidat scénu, ve které sám vystupuje. (jacksax)

Reklama

Reklama