Reklama

Reklama

Maskovaný vrah je polomrtvý odvezen lidmi ze své organizace do tajné nemocnice, kde mu je implantován obličej a zotavuje se ze svých zranění. Poté může pokračovat ve svém řádění a pomstít se těm, kteří ho málem připravili o život... Chromeskull, zabiják s chromovou maskou, je odvezen svou organizací do tajné nemocnice, kde mu je implantován obličej a zotavuje se ze svých zranění. Jeho poskok Preston zatím chytí slečnu, která mu zranění způsobila, a zabije ji. Se zavražděnou dívkou byl i mladík jménem Tommy, kterého chce organizace také zabít.
Po třech měsících se Chromeskull opět postaví na nohy a jeho podřízení pro něj mají novou zábavu. Je to mladá dívka jménem Jessica, která je na očním spolu se svou matkou. Má před operací očí a špatně vidí. Chromeskull si pro ni přijde a při tom zabije i její kamarádku. Na místo činu přijedou policisté, kteří vyšetřují oba případy zavražděných dívek. Tommy se mezitím dostane ke své přítelkyni, kam přijde i Chromeskull a jeho přítelkyni zabije. Tommy si mezi tím odskočí ven, tam ho chytnou policisté a odvezou ho na policejní stanici, kde ho vyslechnou. Mezitím si Preston vyrábí nástroje na mučení a vyhrožuje Jessice...
Jessice se podaří vysvobodit a zavolá své matce. Stále však je v uzavřené továrně, odkud se dostat nemůže. Matka zburcuje policii. Mezitím pomocník Chromeskulla Preston zabije policistku, která se vydala pátrat poblíž jejich úkrytu. Preston se pak vydá na policejní stanici a chytí Tommyho.
Policie pošle další kolegy k místu, kde se ztratila pátrající policistka. Mezitím Preston dovleče Tomyho do skrýše. Chromeskull Prestonovi sdělí, že už ho v rámci organizace nepotřebuje. To se Prestonovi nelíbí...
Tommymu a Jessice se podaří vysvobodit. Tommy jí řekne, že Chromeskull zabíjí holky a natáčí si to. Pak zavolá na policii a ta se ho snaží vystopovat podle mobilu. Mezitím se Preston oholí dohola, protože chce být jako Chromeskull, a také si nechá vytetovat lebku na břicho. Dva policisté zatím dorazí ke skrýši, kde objeví auto kolegyně. Zavolají posily a rozhodnou se pátrat dál... (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kam jedeme?....... Film začíná přesně na stejném místě a ve stejný čas, kde končí první příběh z roku 2009. Je to však horší než jednička. Jak se to tak dělá, je tu více vrahů, více gore scén a více křiku. Někdy mě z toho křiku bolela hlava. Velké procento záběrů je točeno na záznamová zařízení a tahle REC móda prostě příběh kazí. Tomuto by slušela normální kamera. CHYBA VE FILMU: Když Jessicu (Mimi Michaels) unesou, zůstane její telefon v bytě. Ale později, když je uvězněná, šahne do kapsy a vytáhne telefon, který vlastně mít nemá, protože jej má policie. CITÁT - Prosím, pusťte mě, slibuju, že to nikdy a nikomu neřeknu........ Milovníci gore scén si užijou orgie. Mě osobně se to moc nelíbilo. Za závěrečnými titulky je ještě jeden dlouhý dodatek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovací horror (slasher) patrí medzi moje najobľúbenejšie horrorové subžánre. Už som videl všeliakých vrahov, s maskou i bez nej. Videl som zabijaka v maske fantoma, klauna, rybára, prezidenta, v branskárskej hokejovej maske, v bielej uvrieskanej maske ducha, s obyčajným plátenom vreci na hlave, v maskej z ľudskej kože... skrátka rôznych vyšinutých týpkov. No a teraz som sa zoznámil aj s "Vrahom s chromovou maskou" kostlivca. Nie je to taký borec ako Jason Voorhees, Michael Myers či texaský Leatherface, ale i tento chromový zabiják má svoje kvality. S nožmi mu to ide veľmi dobre. ** ()

Reklama

helljahve 

všechny recenze uživatele

Lacná kamera, hrozné herecké výkony, tupé dialógy, o hudbe sa tu hovoriť nedá, postavy sa správajú ako tupci (hlavne policajti), slizký Brian Austin Green ( slizký bol už v Beverly 90210) ..., no vyzeralo to na odpad. Ale. To GORE!!! Kua, to ma odrovnalo. Nádhera. Všetko čo som napísal v 1. vete odpustené. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...ALE UDĚLÁ TI ODPORNÉ VĚCI. VÍŠ? ZATRACENĚ ODPORNÉ VĚCI. HROZNĚ, HROZNĚ ODPORNÉ VĚCI. I MĚ SE Z NICH DĚLÁ ZLE“....... /// Na počátku mě napadá.... neměl jsem se nejdřív podívat na jedničku? Na konci (kecám, bylo to mnohem dřív!) odpověď znám (neřešte to!). To, proč holka s mobilem za 10 litrů leží (mrtvá) v levným motelu se za chvilku vyřeší taky (skoro) samo. Ženských – jako materiálu – je na světě prostě dost. A můžou bejt tvrďačky jaký chtěj, když se na scéně objeví uchylák v masce, s nožem (asi dárek...) od Johna Ramba – vyměknou. Za chvíli z nich chčije krev a ... – má smysl něco dodávat? Béčkově jednoduchej příběh, v němž sebemenší komplikace znamená smrt scénáristy. Zábavný věci? Nože + práce s nimi a Einsteini převlečení do policejních uniforem. Záporný emoce? Spíš ne, protože jsou to všechno pičusové! Poučení? Nikdy nehrej v Beverly Hills 90210, protože ti z toho hrábne. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju holky s úsměvem ,,na Jokera“. 2.) Mám slabost pro úchylný seriálový herce a sériový vrahy. 3.) Thx za titule ,,Jemu, tedy IDžOR(ovi)“ a ,,Holesinska.M“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento díl navazuje přesně tam, kde předchozí skončil. Asi není překvapením, že se postavy chovají jako srovnatelní idioti s předchozími. Rozdíl je však v tom, že tentokrát se nám do příběhu vloží policisté. SPOILER Vraždí nám zde také dva lidé, ten z minule a ten, který má toho z minule za vzor. KONEC SPOILERU. Nejedná se znovu o žádný zázrak. Říz sem, říz tam. Sem tam rozpůlená hlava, sem tam uřízlá hlava. Znovu dávám 2*, i když je tento díl horší. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles ve státě Kalifornie. (Terva)
  • Když je Jessica (Mimi Michaels) unesena, zůstane její telefon v bytě, ale později, když je uvězněná, vyndá z kapsy telefon, který má však mít policie. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno