foto

Mimi Michaels

  • nar. 22.2.1983 (37 let)
    Great Neck, New York, USA

Biografie

Mimi Michaels je americká herečka. Narodila se v roce 1985 dne 22.2 v Great Neck v New Yorku, kde také vyrůstala. Zúčastnila se LaGuardia High School of Performing Arts v New Yorku. Tam udělala největší rozhodnutí svého života, usoudila, že se stane herečkou. Po skončení vysoké školy se odstěhovala do Los Angeles. Diváci jí mohli vidět v seriálech jako jsou ALL MY CHILDREN, PRÁVO A POŘÁDEK, BEZE STOPY, DRAGNET, MYŠLENKY ZLOČINCE nebo SBĚRATELÉ KOSTÍ. Její první film byl AIMEE SEMPLE MCPERSON z roku 2006. Dále hrála ve filmech jako jsou KRVAVÉ VYKOUPENÍ (2008), INVAZE ŽRALOKŮ (2008) nebo NAŠE RODINÁ SVATBA (2010). Účinkovala v pořadech jako jsou Saturday Night Live nebo Noční show Connana O'Briena. Její bratr pracuje pro filmovou společnost jako producent a spisovatel.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2015 Matroš
Relentless Justice
2013 Orenthal: The Musical
2011 Vrah s chromovou maskou
2010 Naše rodinná svatba
Savage County (TV film)
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
Chceš mě, chci tě
Gamer
2008 Boogeyman 3
Invaze žraloků (TV film)
Krvavé vykoupení (TV film)
2006 Aimee Semple McPherson

TV seriály

2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Fracture (S02E06)
Sweet Caroline (S02E05)
Daddy's Girl (S02E04)
2016 Quantum Break (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
Recapitalization (S01E10)
Hostile Takeover (S01E09)
2013 Chosen (TV seriál)
The Watchers (S01E04)
666 Park Avenue (TV seriál)
Lazarus (E13)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Spiknutí (S04E12)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava v kontejneru (S06E04)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ještě jedna (2) (S09E10)
2008 30 Days of Night: Dust to Dust (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
North Mammon (S02E07)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Drž mě za ruku (S05E03)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
For Love or Money (S12E03)
1997 Feds (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Trophy (S06E12)
1970 All My Children (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Clown Story

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)