Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka se probouzí v rakvi, s traumatickým poraněním hlavy a s tím spojenou ztrátou paměti. Vzápětí jí rychle dochází, že byla unesena vyšinutým sériovým vrahem, čímž pro ni začíná nová noční můra. Musí totiž přežít noc v odlehlém venkovském městečku, přičemž onen technologií vyzbrojený, maskovaný maniak, jí vytrvale půjde po krku. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (103)

bourec 

všechny recenze uživatele

Jedinym a to ještě jen na začátku fungujícím plusem bylo to zabíjení.Postupně i to nabíralo na stereotypu.Ale to už je u těhle filmů s obdobnou tématikou pravidlem,a jak neni dobrej scénář,a neni to něčim okořeněný,tak to většinou nestojí za nic.A tady stojej za hovno i herci,a tak snad jen K.Gage má jakýsi charizma,jinak nikdo.40%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech velice špatné (scénář, herci, atmosféra, logika po všech směrech) na druhou stranu milovníky krve a brutálního zabíjení, potěší celá řada scén s velice povedenými gore efekty. Stačí si z filmu vystříhat těch pár krvavých scén a kochat se, jak si s nimi tvůrci vyhráli. Nic jiného film nenabízí. ()

Reklama

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

Pro masakrátory, kteří svoji práci rádi vykonávají skryti za rozličnými maskami mám slabost. A tenhle týpek zahalený chromovou lebkou, nosící na rameni připevněnou kameru, kterou točí své dílo skýtá velký potenciál, říkal jsem si. Bohužel absolutně nenaplněný a to díky neuvěřitelně dementnímu scénaři, kde se všechny postavy chovají tak, že kdyby blbost nadnášela, tak se ještě teď, 12 let po natáčení vznášejí v exosféře a příštích sto let neklesnou. Jediné plusy vidím ve fešném designu "hlavního hrdiny", velmi dobře provedeném gore a asi prvních 5 minutách filmu. A to je zatraceně málo. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Podarený slasher, ktorý sa tak trochu sám sebe stráca v prostrednej časti, čo ale nič nemení na tom, že tvorcovia viac menej našli tú správnu gore cestu. Killer je štýlový, nemilosrdný a správne "nesmrteľný", plus správne slasheroidne tajomný a nedopovedaný, Bobbi Sue Luther sexy a sympatická, gore veľmi podarené, kreatívne a pomerne časté, nájde sa i ľakačka i napätie. Dobrý slasher a skvelý štart novej série. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Konečne som pochopil výraz „motať sa ako Maďar v kukurici“! To, čo predvádzali tí zúfalci, vlastne čo to trepem, hlavní hrdinovia v tomto slasheri, sa nazvať inak ani nedá. Našťastie mali proti sebe slušne nadupaného protivníka, ktorý snáď ako jediný vedel, čo robí a pomerne luxusne likvidoval ten skoro genetický odpad. Škoda, že aj dialógy sem napísal Dementijev, mohla to byť celkom slušná diskotéka nielen na jeden večer. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Robert Hall je zároveň majitelem studia na maskérské efekty "Almost human", které vytvořilo i krvavé efekty do tohoto filmu. Veškeré masky jsou vyrobeny ze speciálního silikonu, vyvinutého přímo pro potřeby maskérů. (Veleknez)
  • Natáčení probíhalo v lokalitě Annapolis v americkém Marylandu. (Terva)
  • Ve scéně okolo 20. minuty, kdy je zabit Johnny (Johnathon Schaech), je Cindina (Lena Headey) sestra na obličeji pocákána krví. V některých záběrech má však obličej čistý. (Terva)

Reklama

Reklama