Reklama

Reklama

Richard Hammond's Top Gear Uncovered

Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2009, 62 min

Obsahy(1)

Další z řady speciálů natočených v rámci známého britského automotoristického televizního magazínu. Tentokrát nám jeden z jeho moderátorů Richard Hammond ukáže, jak je snadné "vyrobit si" svůj vlastní Top Gear doma. Poučí nás o základech vizáže správného moderátora, ale také o tom, jak zaujmout diváka. Podle jeho teorie je tak nutné nechat v každém dílu pořadu něco vybouchnout, zničit alespoň jedno auto a provést minimálně jednu šílenost, jako když předvedl, že se dá kolem rodinného domu připravit závodní trať. (Paity)

(více)

Recenze (14)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů Top Gearu ... Jeremy ani James mi nechyběli, konečně tu máme názor jen a pouze Richiho, mého nejoblíbenějšího moderátora z trojice Top Gearu, takže pro mě prostě plný počet! Obrovsky potěšili Audi, Porsche, BMW, Pagani, Lambo i Ferrari, což jsou vlastně všechno mé nejoblíbenější značky - R8, 911 a Zonda v jejich čele. Prostě Top Gear přesně podle mého gusta! Vtipné pasáže proložené krásou těchto aut, co víc bych si mohla přát ... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Rady k nezaplacení, jak se stát moderátorem Top Gearu a natočit si svoje videa. To zavánělo bláznovstvím a srandou hned od začátku. Ani mi nevadilo, že tam chyběl zbytek osazenstva, Richard je pro mě z nich takový nejlepší, sem tam vypustí nějakou perlu. Nechtěla bych uklízet ten dům po projetí motorkou a vysvětlovat dětem, proč vybouchlo auto, ve kterém se prodává zmrzlina. Potěšili mě ty krásné superauta a také naše Tatra, protože Tatra nezná bratra :-). ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Sice je tam jenom Hammond, ale je to jeden z nejlepších necestopisných speciálů TG, pokud ne ten vůbec nejlepší. Geniální návod na to, jak si doma natočit vlastní Top Gear je smaozřejmě třeskutě vtipný a srší nápady. Závodní dráha kolem domu (a v domě), zmrzlinové vznášedlo a sposutu rad nejen o tom, jak se chovat jako "správný" moderátor tohoto pořadu, Prostě průvodce vším co potřebujete vědět, včetně moderátorské etikety. Prostě jeden z mých vůbec nejoblíbenějších Top Gearů, vynikající epizoda plná praktických rad, včetně té, že musíte prostě ničit a vybuchovat cokoliv! 100%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Se slzou v oku a jizvou na srdci musím konstatovat, že tohle se příliš nepovedlo. Humor zde povětšinou nefunguje. V některých pasážích je to vyloženě nudné a rozhodně takových pasáží není málo. Hammond skvěle funguje v triu, ale utáhnout díl sám, na to věru nemá a celkově je scénář k tomuto speciálu podivně napsaný. Zřejmě by se vůbec nic nestalo, kdyby tento díl nevznikl. Tak jak mi obvyklé speciály trhají bránici, tak v tomto případě jsem se 2x pousmál. Dost pokusů o humor působí neskutečně trapně a je mi skoro až za Hammonda stydno. V podstatě mě zde bavil jen pouštní závod. [25 %] ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

Je k tomu, aby se člověk stal moderátorem TG, spousta peněz, materiálu, času, cestování, znalostí, lidí a nevím čeho ještě? NE - svůj TG si můžete natočit doma nebo na dovolené a to skoro zadarmo. Tak nějak křeček začíná tento svůj film a hned poté co nechá motorkáře projet "po domě svých rodičů" usedá do Dakarského speciálu, Italských supersportů, nechá něco vybuchnout, něco zdemolovat .. prostě tak nějak TopGearovsky popře to začáteční tvrzení :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama