Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Ach jo, Gerard Butler mě v poslední době jen zklamal, doufejme, že to příště napraví. Má na víc, Olympus Has Fallen nebo i Chasing Mavericks toho byly důkazem. Komedie, jak vidím, mu zrovna nesvědčí. Mrzí mě, že Uma Thurman měla jen tak malou roli, přitom jsem očekávala, že by ve vedlejší roli měla nějaké větší postavení, bohužel jsem se nedočkala. Příběh tak obyčejný, který se děje ve skutečnosti v podstatě v životě téměř každé hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak tu máme znova príbeh, ktorý má vopred narysovaný pôdorys a nemá teda čím prekvapiť, tak to môžu zachrániť herci a režisér. No a to sa presne stalo v prípade Chlapa na roztrhanie. Som rád, že uvažuje presne ako ja. To znamená, že sa vyspí so ženami s ktorými by som sa vyspal aj ja a ak odmietne, tak je to z dôvodu, pre ktorý by som to ani ja neurobil. Je nutné vyčítať feel good filmu klišé, keď ich tu podvedome očakávame a v takýchto prípadoch ich berieme ako prostriedok práve k tomu dobrému pocitu? Možno je, ale nechce sa mi. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Jessica Biel mi tady byla krajně nesympatická (což se mi nestává), Uma Thurman tu byla krajně sexy (což se mi nestává) a na to, že ve filmu hráli moji oblíbenci Quaid a Butler, to byla ale příšerná hovadina. Našly by se tam asi 2 zábavný scény, resp. vím, že jsem se tam někde smál, ale přesně si to už nevybavím. Není to film o fotbale, není to film o rodině, není to film o lásce, není to ani film o hledání sebe sama. Měl jsem u toho žehlit a ne si na to vyhradit pěkný večer. 40% (a to přimhouřím obě oči, zacpu si uši a pusu zalepím páskou) ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Ježiš Gerarde do čehos to zase vlezl? Neřikej mi, že ti po přečtění scénáře nebylo jasný, že je to naprosto klišoidní a trapný výkal, z něhož ti bude jenom stydno, ne-li fyzicky nevolno. Pokud ti tvůj agent neni schopnej sehnat něco lepšího, tak bys mu měl vrazit kopačky do ryti, a jestlis "kvality" tohodle díla ocenil sám, tak bys měl veškerý budoucí výběr tvých rolí něchat na někom příčetnějším. No a v případě, že žádný jiný nabídky už nedostáváš, tak je mi tě upřímně líto. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler je pro mě chap na roztrhání ;) Tudíž si myslím, že hlavní role byla bravurně obsazena ;) Jen nemám ráda označení "komedie", když to prostě komedie není...jelikož si myslím, že k tomuto filmu to opravdu nesedí. Krásné ženy, krásný muž ;) Výborně zasazená role pana domácího, který okoukává "triky" svého podnájemníka, aby ve svém velikém domě nebyl sám :) Klidné, jednoduché a příjemné pokoukání :) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama