foto

Iqbal Theba

  • nar. 20.12.1963 (53 let)
    Karachi, Pákistán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 DriverX
2016 Tiger Hunter, The
2015 The Escort
2012 Chlap na roztrhání
...Or Die
2011 Transformers 3
2009 Frankenhood
Glee: Director's Cut Pilot Episode
2006 Beyond (TV film)
Rande naslepo
2002 A.K.A. Birdseye
2001 Strážce
2000 Tanečnice od Modrého leguána
1998 Hrozny hněvu
Pivní bratři
1996 Driven
Muž budoucnosti (TV film)
Yesterday's Target (TV film)
1995 Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
Just Looking
Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Innocent, The (TV film)
1993 Neslušný návrh

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bezpečný úkryt (S09E12)
2011 Glee (TV seriál)
Královna plesu (S02E20)
Takoví jsme se narodili (S02E18)
Za to může alkohol (S02E14)
další epizody (5)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Suplentka (S02E07)
Nepolíbená (S02E06)
další epizody (14)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Na vozíku (S01E09)
další epizody (10)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a chlupáč (S01E04)
Tráva (TV seriál)
Bill Sussman (S03E05)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Tick, The (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Shasta McNasty (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Stoprvní (S05E03)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Náhodné činy (S03E20)
Post Mortem (S03E12)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
George Carlin Show, The (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Cast of Married with Children: Where Are They Now (TV film)

TV pořady

2011 Glee Project, The (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace