Reklama

Reklama

Pod kůží

  • Velká Británie Under the Skin (více)
Trailer 1

Scarlett Johansson je vyslána na Zemi mimozemskou korporací, aby zde splnila zvláštní misi. Vezme na sebe podobu dokonalé a neodolatelné ženy a využívá své přednosti k lovu neopatrných stopařů, které pak unáší na svoji planetu, kde je lidské maso považováno za naprostou lahůdku. Čím déle na Zemi pobývá, tím víc ji to k lidem přitahuje. To je však v rozporu s její rasou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (452)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Intergalaktická řeznice v kůži hollywoodské hvězdy hledá po Británii suroviny pro masokombinát, protože zákazníci u nich doma tvrdí, že nejlepší do paštiky je Skot domácí. Je zarážející, že zatímco Hádek, i když z jiného chovu a plný éček, se hodí k naložení do černého láku, tak hydrocefalický muž není dost libový, ale to bych možná přičetl tomu, že řeznice začala přicházet na chuť zoofilii.. Minimalismus, skrytá kamera, psychedelická hudba, bizarnost. Ani pár surreálních (vysátí lidského obsahu z kůže) či bolavých scén (dítě u moře, konec) nedokázalo vytvořit u Glazerova artového tripu dostatečně vtahující fluidum. Můj problém. Radši si pustím Sinatru.. P.S.: Nevěřte tomu, že se Scarlett Johansson vysvlékla. Její overal v tělové barvě se prodává na eBayi za 29,90 USD.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Glazer potřetí a opět zvláštně a osobitě. Tentokrát je to hypnotický trip po Skotsku s jednou mimozemšťankou, která se na lidstvo začne dívat jinak, než jako na laskominu pro horních 10 000 emzáků. Možná trošku dlouhé, ale kaledonská krajina je natolik nádherná, že se to občasné natahování dalo překousnout. Navíc Scarlett Johansson konečně ukázala to, co dělá ženskou ženskou. Pobaví i potěší Kryštof Hádek v roli surfaře z Čech. Docela by mě zajímalo, jak se zrovna k téhle roli dostal. 70% ()

Reklama

charlosina 

všechny recenze uživatele

Tak nebudu se tvářit, že to za něco stálo, když to byla šílená nuda (a to ty nekoukatelné artovky umím ocenit, he). // SPOILER // Scarlett si asi řekla, že jako každá herečka, která chce být uznávaná, by si měla alespoň jednou za svou kariéru střihnout roli v nějakém těžce uměleckém filmu, a tak na to kývla. Protože ale scénář, poskládaný víceméně z jízdy autem a pár dialogů, kterým stejně nebylo rozumět (skotský akcent rullez!), byl očividně nudný, rozhodla se svlíknout, aby se na to vůbec někdo podíval. (Mimochodem tyhle scény stály tenhle nízkorozpočtový filmek zřejmě šílený prachy a tak nezbylo na další herce a proto se tam objevují převážně samé obludy, z nichž nejsympatičtější byl právě onen Sloní muž.) No a nic víc se tam v podstatě neděje, potká pár nadržených týpků, které pošle někam pod hladinu, kde se z nich stane forma nápadně podobná použitému kondomu (a není ten režisér náhodou feminista?) a pak zjistí, že by "to" přece jen mohla prubnout, přičemž se jí zhroutí svět. A tak už to vlastně nechce (nebo snad ani nemůže). The end. // Za hudbu a nejdelší záběr pojídání jednoho sousta dezertu na světě (skoro půl minuty!) 2*. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Jsem si to dala na seanci ve vane a proste! Nejvic me tam bavilo to vyuziti sexbombovosti Johansson. Absolutne genialni posun. A jeste k tomu, kdyz si uvedomujete, ze jeji typologie krasy je mimo ty klasicka meritka. A to Skotsko, a ten Hadek. Ta hranice realisticnosti... dokumentarniho postupu. Vyjmecny film. Skoda jen, ze to zaspala ceska distribuce... klasicky. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dneska už jsem jedné ptákovině přidal (Lord of Tears), no tady to zachraňuje jen oplácaná Johanssoka, která bloudí Glasgowem-lesem, stejně jako Koloběžka první, oblečená-neoblečená, autem-pešky, realitou-fikcí....S oficiálním textem distributora (viz.výše) to má pramálo společné, když se potom dívám na údaj o knižní předloze, ta mohla být díky slušné dávce neurčitosti i dobrá a napínavá, ale na plátně je to prostě nuda paralelních světů hodná. Dodíval jsem se na to, ale tady teda ani na ten průměr nepůjdu, protože zívání se u průměrného filmu vystát nedá. Slabota. 40% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (27)

  • Spisovatel a scenárista Alexander Stuart napsal první tři verze scénáře. (Fevas)
  • Film byl natočen kromě Arri Alexy i na malou čipovou kameru One, kterou si tvůrci nechali speciálně postavit tak, aby výsledné záběry získaly na větší bezprostřednosti. (Hawaj)
  • Pred vstupom do tanečného klubu je vidieť, ako postava Scarlett Johansson jazdí po nesprávnej strane jednosmernej ulice. (Arsenal83)

Reklama

Reklama