Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica vynikajúca, v druhej to už pokulhávalo a samotný strašiak nebol vôbec strašidelný, hoci pár odrezaných hláv mohlo pred dvadsiatimi rokmi ešte vystrašiť. Ale chválim Ginu Philips, o ktorej som si myslel, že to je nejaká pekná pubertiačka a ona hoplá už 31 rokov mala v tomto filme. Vo filme sa vyskytne dosť veľa nelogických rozhodnutí, to sa dá odpustiť, ale aj zle natočených scén, napríklad chlapec padá dole rúrou hlavou napred a spadne na chrbát... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"...Jeepers, creepers. Where'd you get them peepers? Jeepers, creepers. Where'd you get those eyes? Gosh oh, git up How'd they get so lit up? Gosh oh, gee oh How'd they get that size?..." Pozor vážení, keď niekedy niekde započujete túto starú pieseň máte to už zrátané. Ide totiž po vás desivé monštrum, ktoré sa pred ničím nezastaví, pokiaľ vás nedostane. Nikto vám nedokáže pomôcť. Nedá sa mu ujsť, ani sa schovať. Máte proste pekelnú smolu. Song "Jeepers Creepers" je vašim umieračikom. Oznamuje vám, že čoskoro sa stanete potravou krvylačnej príšery. Čaká vás nepekná, bolestivá smrť. Je to kruté, ale inak to dopadnúť nemôže. https://www.youtube.com/watch?v=1Obv-a0M7F4 **** ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám neodmyslitelně spjat se střední školou, během které se na světlo světa vyšvyhly DivXy, vypalovací mechaniky a domácí kina - tedy pomyslný start opravdové domácí zábavy, a tohle byl jedem z prvních filmů, které jsem si během této etapy pustil / vypálil, a musím uznat, že tenkrát se mi celkem dost líbil. Zároven jedním dechem musím uznat, že z pohledu nějakého globálnějšího vnímání asi nemá nárok obstát ani jako film jako takový, ani jako v položka v příslušné žánrové škatulce. Takže asi hlavním důvodem, proč si jsem si ho po letech znovu pustil, bude nostalgie a vzpomínky na to prehistorickou, ale pěknou dobu :). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi ošuntelý horor. Po obsahovej stránke jedna veľká zívačka. Súrodenci idú spolu autom domov k rodičom a po ceste narazia na čudného týpka ako dáva niečo do "tajomnej" rúry. Chlapcovi rupne v bedni a celkom nelogicky, miesto toho aby len informoval políciu, sa hrdinsky ide presvedčiť čo je vo veci, aj keď sa predtým z týpka skoro pokakal..... Potom dejová linka upadne do ešte väčšej nudy v štýle utekám pred niečím a nie a nie uniknúť. Z toho niečoho sa napokon vykľuje okrídlený dlhovlasý a zamaskovaný spevák ACDC s umelou maskou netopiera, ktorý má nad všetkými jasne navrch. Popravde, som rád, že mám tento pomerne známy horor už za sebou. O nič by som však neprišiel, keby som ho radšej vynechal. 35/100 ()

Redlum 

všechny recenze uživatele

Vsechno zacalo tak idylicky - hutna atmosfera, dobra rezie, sympaticka ustredni dvojice...ale po chvili se to cele zvrtlo v cistou vyhlazovacku. Cim vice casu na platne "Creepers" stravi, tim vice film sklouzava do nudne polohy (coz je trochu paradoxni). I kdyz je monstrum z dalky vcelku desive (miluji kombinaci rozervany kabat, sedive vlasy a kloubouk), pri blizsim pohledu vyvola spise pousmani. Priznam se, ze jsem cekal vic... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (28)

  • Staršia pani vystrelí v scéne s mačkami po Creeperovi z dvojhlavňovej brokovnice trikrát po sebe, čo je bez opätovného nabitia nemožné. (tXtX)
  • V scéne s mačkami sa všetky mačky pozerajú cez okno, pretože bolo natreté tuniakom.
    (Marceloo)
  • Film vydělal při celosvětovém promítání v kinech téměř 60,000,000 dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama