Reklama

Reklama

Elena Lafé (Elizabeth Gutiérrez) je talentovaná jezdkyně. Ona, její otec a nevlastní matka Mariela (Eva Tamargo) vlastní malý hotel ve Florida Keys. Jednoho dne zkříží Eleninu cestu bílý kůň, jenž ji zavede ke zraněnému Eduardu Girónovi (Segundo Cernadas), a jelikož se blíží hurikán, vezme jej mladá dívka do otcova hotelu a stará se o něj. Eduardo se do Eleny zamiluje a ona jeho lásku opětuje - vezmou se a přestěhují se do Eduardova rozlehlého domu, v němž je Elena chladně přijata jeho příbuznými. Od zákeřné Coriny (Maritza Bustamante) se Elena Lafé dozví o Eduardově první ženě Eleně Calcaño (Ana Layevska), která s ním v den svatby skočila ze střechy domu a po níž zbylo její dvojče Daniela (Ana Layevska), které pobývá v psychiatrické léčebně...
Krátce po příchodu Eleny Lafé se v domě začínají dít divné věci - piano hraje samo od sebe a mladičká služebná spatřila ducha zesnulé Eleny (Ana Layevska, Jenny Marrero), se kterým se setkává i Elena Lafé, Laura (Wanda D'Isidoro) a dokonce i Corina.
Na Eduardově pozemku se potlouká jeho nevlastní bratr Montecristo (Fabián Rios) se svým společníkem Kalimem (Victor Corona) - oba mají co do činění s mafií, Daniela utekla z blázince a Elenu Lafé chce "Elenin přízrak" zavraždit...
Ale jaká je pravda? Co se v domě vlastně děje?! Elena Lafé a Eduardo musí překonat ještě spoustu překážek, aby konečně našli své štěstí. A to půjde v síti intrik, tajemství a vražd opravdu jen těžce... (fiLLthe3DD)

(více)

Zajímavosti (38)

Prisionera (2004) (seriál)

  • Klášter, v němž mladá Guadalupe (Genesis Rodriguez) na začátku rodí, se nazývá The Ancient Spanish Monastery a nalezneme jej na adrese 16711 W Dixie Hwy v severní části Miami Beach. Toto místo jsme mohli vidět i v dalších seriálech od Telemunda –
    v V náručí ďábla (od r. 2009) zastupovalo protialkoholní léčebnu, v El Fantasma de Elena (od r. 2010) zase psychiatrickou léčebnu. (fiLLthe3DD)

Broken Angel (2013) (seriál)

  • Budova policejní stanice je totožná s tou, která byla použita v jiném seriálu od Telemunda, a to El Fantasma de Elena (od r. 2010). I v něm budova sloužila coby stanice policie. Zatímco tento počin je ovšem zasazen do Marrera v Louisianě, tak Elena se odehrávala na Floridě (kde se budova i nachází). (fiLLthe3DD)

Julia (1984) (seriál)

  • Na herečku Miriam Ochou (Julia, Daniela) odkazuje remake tohoto seriálu s názvem El Fantasma de Elena (od r. 2010). Kartářka a médium Nena (Marisol Calero) nese příjmení Ochoa. (fiLLthe3DD)

El fantasma de mi Novia (2018)

  • Herci William Levy (Chepa) a Elizabeth Gutiérrez (Elena) jsou v partnerském vztahu již od roku 2003, kdy se poznali během natáčení reality show Protagonistas de Novela 2. Rovněž si společně zahráli v telenovelách Olvidarte jamás (od r. 2006) a Acorralada (od r. 2007) a tento snímek je pak jejich čtvrtým společným projektem. Název samotného filmu pak lze přeložit jako „Duch mé přítelkyně“ roku 2010 si Elizabeth zahrála v seriálu El Fantasma de Elena („Elenin duch“) v němž hrála postavu téhož jména, avšak nelze určit, zdali šlo v tomto případě o tvůrčí záměr či o náhodu. (fiLLthe3DD)

Pravá tvář vášně (2008) (seriál)

  • Herečky Elizabeth Gutiérrez (Analía, Mariana), Maritza Rodriguez (Sara) a Gaby Espino (Mariana, Analía) si měly společně zahrát role sester ve westernovsky laděné telenovele společnosti Telemundo s názvem „La Mala, La buena y la Tonta“. Ta měla být uvedena v roce 2010, všechny tři herečky si dokonce zahrály i v traileru, k realizaci samotného seriálu však nedošlo. Místo toho si Gutierréz záhrala hlavní roli v mysteriózním seriálu El Fantasma de Elena (od r. 2010), Rodriguez v odlehčeném „Perro Amor“ a Espino v narconovele „Ojo por ojo“ - všechny tři seriály byly uvedeny v roce 2010 a byly produkovány Telemundem. (fiLLthe3DD)

El cuerpo del deseo (2005) (seriál)

  • Rezidence, v níž se tato telenovela odehrává, se nachází na Floridě – okres Broward County, čtvrť Southwest Ranches, adresa Hacock Road 5550. Dům se mimo jiné objevil i v další produkci společnosti Telemundo s názvem El Fantasma de Elena (od r. 2010). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama