Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reese s Finchem jsou na rozpacích, když se dozvídají, že další, o koho se mají postarat, je šestiměsíční Leila Smithová. Finch odnese dítě do bezpečí. Z vězení je propuštěn Moretti, otec Eliase, a ten se ho ihned pokusí zabít. Carterová ho odveze na bezpečné místo. Zkorumpovaní policisté chtějí zjistit kam a tlačí na Fusca, aby Carterovou špehoval. Ten sice nic neprozradí, ale Elias stejně dosáhne svého. Tajnou adresu mu prozradí Reese výměnou za pomoc při záchraně Leily, která byla unesena. Carterová celou situaci těžce nese a vážně zvažuje své další spojenectví s Reesem a Finchem. Moretti a Elias si konečně stanou tváří v tvář. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezká epizoda o malém dítěti a starání se o to aby zůstalo na živu... Vtipné je to kdo si vlastně najal vrahy a únosce, aneb za vším hledej ženu...  Ten konec byl hustej a s Eliasem si ještě užijeme ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda teda není nic pro slabší povahy, navíc hraje na city jak sviňa. 80% První sezóna je zatím dost kvalitní, deváté epizodě Get Carter dávám na 94%. Je to parádní inteligentní detektivka, která se misí s trochou té technologické science fiction. Jediné, co mi nesedí, je herec Eliase. Ano, mělo to jeho odhalení překvapit, ale spíš si nedovedu představit, že by si člověk s jeho xichtem fakt dovedl sjednat respekt. Intriky seriálu Person of Interest jsou prostě perfektní, snad si další sezóny úroveň udrží a nebo ji i navýší. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama