Reklama

Reklama

Další, prosím!

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Komedie
Česko, 2000

Obsahy(1)

Tato talk show byla vysílána v letech 2000 - 2001 a celkem bylo natočeno 25 dílů. Moderátor Jan Kraus si do každého dílu pozval tři hosty, především z řad politiků, se kterými vedl konverzaci na libovolné téma. (Stocki)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že s politiky snad prdel ani být nemůže – protože většinu lidí dokáží leda tak pěkně nasrat, ale je fakt, že když se dostaly pod ruce (nebo spíš) před Krause – začali se potit i oni, jako to prase na rožni. Přišlo mi, že byl na ně občas až moc měkký. Škoda, že zůstalo jen u několika dílů, protože kdyby to jelo dodnes – asi bychom se nestačili divit… ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mě se líbilo oboje skoro stejně, na to Primě jsem si musel ale dost zvykat. Nějak mi tam neštymovala ta dekorace. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Před nevtipně křečovitým pořadem "Uvolněte se prosím" dělal Jan Kraus stejný formát na Primě. A světě div se, tenkrát to šlo. Pořad záměrně nevyvážený a nekorektní, člověk se smál už při položení otázky a hosté nevěděli, co se s nimi v tomto pořadu vůbec děje. A k tomu zlatý hřeb v podobě pantomimických scének Borise Hybnera a Milana Šimáčka, při kterých jsem se nejednou málem udusil smíchy. Je s podivem, že následovníci tohoto pořadu (Uvolněte se prosím a Show Jana Krause) jsou už jenom nudou zanechávající dost nesympatickou pachuť. ()

Reklama

Reklama