Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

easaque 

všechny recenze uživatele

Na tuto malou nenápadnou komedii bych nejspíš nenarazil bez zdejších spřízněných duší a byla by to škoda. Jde tu o sbližování dvou nesmělých duší, které nám film předvádí lehce s jemným humorem a citem pro poetiku. I když vlastně nepřináší nic nového a je to vlastně celé hrozně naivní, tak si troufám dát i silnější čtyři hvězdičky ... a když potěší příště, tak 5 hvězdiček ji nemine. Doporučuji širokému publiku. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nadherna romanticka komedia o dvoch ostychavych ludoch. Benoît Poelvoorde znova dokazuje, ze je viac ako len blaznivy komik a chemia medzi nim a Isabelle Carré funguje na jednotku. Skoda, ze film nema aj nejake dalsie vyraznejsie vedlajsie postavy. Vdaka tomu je stopaz dost kratka. A aj tak sa tu najde par trapnych scen, ktore mi prilis nesedeli, takze preto to nie je uplne bezchybny 4 hviezdickovy film, ale kedze si ho urcite este pozriem, tak tesne tu stvrtu hviezdicku dam. 7/10. ()

Reklama

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží a originální komedie, kterou úmyslně trochu přehodnocuji, protože stojí za to vidět. Těžko reálná, avšak s francouzským šarmem tvořená, kde nemáte chvilku, kdy se nudit. U málo kterých filmů si nakonci říkáte, že ta střední část mohla být ještě o pár pěkných momentů bohatší a delší, a že to tak rychle a hezky mile uteklo, že byste chtěli přídavek. Ano, zde ano, tak by měly být dělané filmy, plynulé, svěží, radši kratší, ale bez hluchých míst. Originální přístup i téma. Moc milé, doporučuji. 9/10 ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Taková milá, jednoduchá, vtipná, pohodová, osvěžující a hlavně romantická jednohubka se sympatickou hlavní dvojicí, mnoha úsměvnými trapnými situacemi, spoustou (přinejmenším chutně vypadající) čokolády a hezkým koncem, to vše za solidní 4*. „Jak smýšlíte o ženách?“ – „Nemám se ženami problém. Jen mě děsí, to je vše.“ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tahle láska zřejmě hodně opisovala od Pierra Richarda a jeho filmu Jsem nesmělý, ale léčím se. To, co tady s nesmělostí předváděl Benoit Poelvoorde a vysloveně roztomilá Isabelle Carré, nebralo konce. Komediální Francie, jak má být. K dokonalosti snad chybí jenom to, že sem tam byl film hlušší. A to i přesto, že má něco málo přes sedmdesát minut. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama