Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest nezaměstnaných ocelářů sedí v čekárně na pracáku a přemýšlí, jak vydělat peníze. Jó, ti tanečníci, co se tady svlékali minulý týden do plavek, ti jsou teda za vodou. A proč bychom to nezkusili taky? Ne jen tak ledajaké představení, opravdový striptýz - Do naha! Je fakt, že v partě není nikdo moc hezkej. Někteří z nás jsou trochu při těle, máme chatrné zdraví, jeden se pokusil o sebevraždu a dalšímu manželka otloukla o hlavu sádrového trpaslíka. Vlastně tím už nemůžeme zas tak moc ztratit! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (298)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Tematikou nie úplne najľahšia, ale v podstate pravdivá komédia zo života. Veľmi sa mi páči, ako sa režisér Peter Cattaneo popasoval s takouto témou a popritom neskĺzol do trápnosti, aj keď mal v niektorých chvíľach už veľmi na mále. Je tu množstvo vtipných momentov, to určite, veď je to predsa len komédia, ale v prvom rade je tento film o ľuďoch... O ľuďoch a o tom, ako si poradia v zložitých životných situáciách, v tomto prípade v nezamestnanosti. A poradili si s tým bravúrne, aspoň z môjho pohľadu filmového nadšenca. Za mňa 9/10. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Taneční film obracený vzhůru nohama. Robert Cattaneo nenatočil další produkt vyumělkované společnosti, kdy jsou všichni krásní, bohatí a úžasní, ale naopak vložil tuto zdánlivě lechtivou komedii do sociálně slabého prostředí a nutno podotknout, že mu to vyšlo na jedničku. Britský humor řízlý špetkou nadsázky funguje dokonale a nakonec ani ta choreografie nebyla nijak zlá. Na tenhle striptýz se klidně podívám i opakovaně. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Trochu mě napadá srovnání s Vybíjenou, kdy se parta obyčených chlapíků snaží získat peníze hodně netradičním způsobem. Nebudu si nic nalhávat. Vybíjená je větší prdel, ale humor je proste vynucenej. Tady jde o klasický britský humor a je fajn. Po čtrnácti letech musím hvězdičku přidat. Srovnání s Vybíjenou je teda dost ostudný. Do naha má mnohem větší společenský přesah. Chování mužů, jejich předsudky, skrývané pocity, to všechno ještě umocňuje jemný humor. Super film. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Hodně hořká komedie a zároveň silný lidský příběh o tom, že naděje umírá poslední. I když film díky prostředí působí dost syrově, humor je nenásilný a typicky britsky inteligentní. Dnes již kultovní striptýzové číslo na závěr je výbuchem legrace, stejně jako posledním bojem šestice mužů vrátit si svou ztracenou hrdost a čest. 100%. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Do Naha!!! Na prvni pohled ani o nic jineho ve filmu nejde. Skupinka sesti looseru, kteri nemaji praci se rozhodne vydelat penize zdanlive jednoduchym zpusobem, ale jak postupne zjistuji, neni to tak lehke jak se zdalo. K hercum nemam ani jednu namitku, Rober Carlyle, Mark Addy, Tom Wilkinson a dalsi hraji dokonale a clovek jim opravdu veri, ze se kvuli vidine rychle nabytych penez hodlaji skutecne svleknout. Film je take prospikovan tradicne suchym anglickym humorem a clovek mnohdy nevi ma-li se hlavnim hrdinum smat nebo je litovat. Ale netoci se to vsechno jen kolem striptyzu i kdyz je to hlavni dejova linie, ve filmu najdeme trochu hlubsi myslenku, kterou si kazdy musi najit sam. Ale hlavne se jedna o skvelou komedii, jednu z nejlepsich britskych komedii za posledni roky a scena v bance, kdyz zazni hudba je opravdu jedinecna!!! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (26)

  • Slávna scéna „Hot Stuff“, v ktorej postavy tancujú v rade v Jobcentre, mala byť pôvodne vystrihnutá z finálnej produkcie, pretože bola považovaná za „príliš nereálnu“. (Arsenal83)
  • Jde o nejvýdělečnější britský film historie. Celosvětově vydělal 160,5 milionů liber (256,9 milionů dolarů). (Karlos80)
  • Na rolu Nathana si mladého herca Williama Snape vyhliadol vedúci kástingu priamo v škole, ale aj tak musel prejsť sitom siedmich kôl kástingu a pritom jeho rodičom tvrdili, že film sa možno nedostane ani do kín, lebo má nízky rozpočet. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Reklama

Reklama