foto

Anne Dudley

  • nar. 7.5.1956 (62 let)
    Chatham, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Benedetta
2018 Mamma Mia! Here We Go Again
2016 Elle
Nadia's Promise
2014 Prázdniny
2008 Commander, The: Abduction (TV film)
2007 Jako vzteklí psi
2006 Dokonalá rasa
Tristan a Isolda
Černá kniha
2005 O čem všem je láska (TV film)
2003 Osamělý mstitel
Rozverná mládež
Zjevení
2001 Klikaři
Opoparchant
Tabloid
2000 Donovan Quick (TV film)
Mistr zázraků
1999 Bláznivá runway
1998 Kult hákového kříže
The Sadness of Sex
1997 Do naha!
1996 Až přijde sobota
Hollow Reed
1995 Groteska
1994 Felidae
1992 Hra na pláč
Tah jezdcem
1991 Papežem proti své vůli
Zázrak
1989 Quinnův případ
Wilt
Zwei Frauen
Řekni cokoliv...
1988 Buster
1987 Bordeláři
Hiding Out

TV seriály

2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
další epizody (4)
2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Breathless (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2000 Desáté království (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bill Bailey's Remarkable Guide to the Orchestra (TV film)

TV pořady

1998 70. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace