Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Varrett (Steve Austin) byl policistou, dobrým policistou s vyznamenáním, se kterým si osud ošklivě zahrál. Stal se svědkem popravy své manželky a dítěte, a nechybělo mnoho a mezi živými nebyl ani on sám. Z výpravy za pomstou svých nejbližších se stala obsese, kterou lze jen stěží potlačit. Když se dostává na stopu posledním vrahům, přijíždí do města Hope, jemuž nevládnou policejní složky, nýbrž Drayke (Danny Trejo) a jeho násilnický gang motorkářských překupníků, The Circle. Ten si s Raynem chystá brzy vyřídit účty za vraždu Drayekova bratra Rexe (Noel Gugliemi). Celou situaci začínají komplikovat federální složky, pomstychtivý syn zavražděného zkorumpovaného šerifa a Darcyin (Serinda Swan) únos, díky němuž se Rayen pouští proti celému gangu na jejich vlastní půdě. (Conspi)

(více)

Recenze (53)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovský sklamání. Jednoznačně nejhorší film se Stevem Austinem. Rozhodně se mi líbil víc Stranger, kterej se bere jako jeho nejhorší film. Hrozný výkony herců a nesmyslnej děj a ani ty vraždy nešli vidět. Prostě obrovský sklamání. jedna hvězda za Austina a druhá za Serindu Swan, která vypadá dobře a zahrála to taky celkem slušně. Jináč odpad. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Řeknu to takhle, ten film je špatný. Dokonce tak špatný, že už by špatnější být nemohl. Naprosto nevyužitý potenciál pánů Austina a Treja, ba co nevyužitý, přímo potlačený. Budete sledovat frašku, která ale není vůbec k smíchu. Budete nevěřícně sledovat dva připosrané klauny, ale smát se prostě nebudete. Můj zápal pro akční filmy s Austinem nebo Dannym Trejo dostal ledovou sprchu. Zůstala jen hořká pachuť v hubě. Jako po leasingu bankovní úřednice v menopauze. Ne, tento amatérský počin řadím hned za masterpiss českého tvůrce nové vlny, umělce Míchala Kabelky Cena života jen s větším rozpočtem. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nejdu, dokud něco nezabiju......... Danny Trejo jako Drayke Salgado, kápo motorkářského klubu Hope The Cyrcle. A nutno dodat, že je to jeho skoro nejlepší postava záporáka. CITÁT - Technicky vzato, byl to výbuch, co ho zabilo......... Scénář je příšernej, hudba ještě horší a kamera nic nepředvede. Proč na to vůbec koukám? Aha už vím, je to tak prostý a jednoduchý příběh až jsem se u toho bavil. Jednoduchý příběh ze kterého se prostě stala zábava. Mě se to celkem líbilo. DIALOG: DRAYKE - Zabijte ho!!!! PROSPECT (Tygh Runyan) - Koho? DRAYKE - Všechny!!!!!........... Dvě hvězdy a jako fanda Danny Treja si přidávám jednu navíc. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Niekedy sme mali segalovky, teraz máme austinovky. Ďalšia videofilná B-čkovina s dvojmetrovou, hrubokrkou obludou Austinom, ako neľútostným pomstiteľom, ktorý na vlastnú päsť vykonáva spravodlivosť. Jediný rozdiel je v štýle boja, inak je to stále o tom istom. A Trejo sa konečne poriadne pobil. 2 z 5 ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tieto becka urcene priamo pre videotrh treba davat mladym rezisorom ktori maju aspon trocha talentu na zaujimavy styl a cit pre akciu, bohuzial terry miles nema ani jedno takze ja som sa pri sledovani recoil dost nudil lebo pribeh je beckovsky slaby a akcia je dost odflaknuta a nedokazal to zachranit ani steve austin (pre ktoreho mam inak slabost)... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Agassiz v kanadské provincii Britská Kolumbie a ve Washingtonu ve městě Tacoma. (Terva)

Reklama

Reklama