Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

misterz 

všechny recenze uživatele

Originálny, zaujímavý námet. Sejf, ktorý človeku dokáže zariadiť možnosť vysporiadať sa so životom, ale len v prípade, že má na to žalúdok. Myslím, že filmu veľmi neprospelo, keď mu nejaký filmový "mudrc" pridelil nálepku horor, pritom to horor nie je ani omylom. Logicky to priláka kopec hororových fanúšikov, ktorí sú potom sklamaní, že nedostali klasickú vyvražďovačku a krv bola preliata iba minimálne, raz a úplne bežným spôsobom. A na druhú stranu to odláka ľudí, čo nemajú horory radi. Od toho sa potom aj odvíja ich hodnotenie a podľa mňa totálne nezaslúžene. Dej ma vtiahol hneď od začiatku ani neviem ako a vzbudil moju zvedavosť, ktorá bola poháňaná pocitom tajomna a slušnej atmosféry. A som veľmi rád, že som sa na konci nedočkal žiadneho sklamania. Všetky čriepky deja sa poskladali do nádhernej skladačky a logickým spôsobom. Takto si predstavujem čistokrvnú mysterióznu drámu. A aby som nezabudol, kamera jedna báseň. 85/100 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Snaživý filmek s velmi slušným a zajímvým námětem, který však brzdí nízký rozpočet a hromada keců. Naštěstí má snímek jen snesitelných 90 minut, takže i přes to, že se jen mele pantem, aniž by se něco pořádného dělo, jde to vydržet v pohodě, načež musí člověk i zlehýnka popřemýšlet, o co vlastně šlo. Na podívaní a průměrné hodnocení to stačí, každopádně enter nowhere only once. 65% ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Plnej počet, ať nežeru!!! Sice tak tak,ale jo, prostě jo!! Sebejistej film s malým rozpočtem, kterej jasně ví, co chce předvést a protáhne diváka několika "vlnami" úžasné dokonalé atmosféry, neskutečně podivných událostí, které hraničí s naprostým šílenstvím (zde jsem si vzpomněl na pár výpovědí pacientů v psychiatrické léčebně), docvákávání jednotlivých vazeb, kdy je všechno tak suprově promyšlený!! No paráááda!! To co působí z počátku jako nejistý amatérský mysteriozní "mazanec" se brzy zvrtne v perfektní, skvěle zahraný, skvěle vykonstruovaný skvost... Psychologie postav výborná, atmosféra a ta chata (fakt nechápu, jestli někdo takovýhle chatičky ve skutečnosti v lesech staví a proč) .. lesy, nejistota a absolutní WTF vývoj, který do sebe docvakne jak švícarský hodinky. Scénárista Shawn Christensen je génius a režisér Jack Heller machr. Klobouk dolů, tohle má být chatovým kultem, místo přeceňované voloviny Cabin in the Woods (2012) ... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výlet do oblasti deja vu se nepoved, je tady pěkná zima, že se úplně klepou ruce ... Ale ne, tenhle výlet se povedl :) Přestože má člověk od začátku pocit, že sleduje kompilát mnoha dřívě viděných snímků, nakonec z toho spletence mysteriózních / thrillerových / hororových motivů vyjde Enter Nowhere se ctí. Herci slušní, atmosféra pochmurná, zápletka se zajímavě vyvíjí, napětí se dostaví. Hlavně je třeba mít na paměti, že film je víc než cokoli jiného nízkorozpočtová konverzačka - pokud vám toto vadí, pak s ním raději vůbec neztrácejte čas. PS: Film si svoje počáteční "neoriginální" postavení v rámci žánru moc dobře uvědomuje a baví různými odkazy (např. na Deliverance) a hláškami... - Shit! It's Michael Myers! - You know him? ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekná kamera... a to je všetko. Druhý bodík dávam len za Saru, lebo musím uznať, že je to naozaj kočička na pomaznanie. Ale mám taký pocit, že má sklon hrať vo filmoch, v ktorých sa celú dobu "nič nedeje" (a tu to platí ešte omnoho viac ako v Innkeepers). Presnejšie mi to pripadalo tak, že som sa trištvrtinu filmu díval na diskusný krúžok najprv troch, neskôr štyroch postáv. Nemám veľmi čo hodnotiť. Celý film sa vlastne snaží fungovať len na základnej zápletke, v ktorej sa hlavné postavy stretnú na chate v lese a snažia sa zistiť, aká je medzi nimi spojitosť a ako sa z toho lesa dostanú. To je celé. Nie, prežiť sa to dalo, ale nebol to teda "horor" pre mňa, ja sa chcem báť, alebo kúpať v krvi, alebo... hocičo, len nie nudiť. A pri tomto som väčšinou zaspával. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama