Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Scénář je možná jalový a s nepravděpodobným vývojem událostí, ale daleko nepravděpodobnější je, že někdo natočí pravděpodobný slasher. Zkrátka, nevím, proč jsou tady někteří v údivu, jako by snad shlédli svůj první horror v životě. Mně se na scénáři naopak líbilo, jak byl nepředvídatelný (a že jsem nečekal, že to ještě o nějakém B-horroru řeknu), co se týče osudů postav. Posloupnost jejich skonů lze vážně stěží odhadnout, což je nejspíš dáno i neamerickým původem snímku. 61% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jasně dokazuje,že flaška nemusí být zábava jenom na párty,ale může z toho být i solidní zábava na filmovým plátně.Samozdřejmě pokud se to dobře uchopí.Navíc filmy ve stylu Would You Rather nebo třeba Vile já prostě můžu.Navíc mi to hodně (hlavně ze začátku) připomínalo film The Final.Ale každej z těchto filmů si šlape svou vlastní cestičku a je úplně jinej.Hlavní pošuk hrál skvěle a ostatní herci si to střihli taky dobře.Snímek byl dobře natočenej a hned od začátku mě v táhl do děje.Takže za sebe říkám,že to bylo příjemný a nečekaný hororový překvápko,který můžu klidně doporučit.Snad jen nadšenci gore efektů(což jsem i já) by mohli brblat,ale myslím si,že tenhle kousek to skvěle utáhl i bez nich a to se taky cení.Spokojenost. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na čistý počet to sice není, ale na úplné tři také ne. Rozhodla jsem se ale přihodit, protože se mi tato verze "Hry na pravdu" opravdu líbila. "Revenge & Torture Movies" se v poslední době kupí jeden za druhým a tento patří mezi jeden z těch vydařenějších. David Oakes v roli válečného veterána Justina je opravdu slušné psycho a tím svým děsivě klidným chováním a pohledem mi připomínal Cilliana Murphyho. Jeho hra á la "kyselina nebo voda" byla opravdu velmi brutální a na toho, kdo schytal tu špatnou tekutinu, nebyl ani trochu hezký pohled. Během filmu se dočkáme i jednoho překvapení, aneb to, co Justin řekl o svém bratrovi, není tak úplně pravda. Truth or Dare přináší poctivý britských kousek do daného žánru. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Místy vcelku originální dílko sráží debilní chování ústředních postav, které jako by cítily, že jsou ve filmu a že musí ještě několik desítek minut hrát, aby film trval alespoň hodinu a půl. Jinak by totiž bylo za necelou hodinu po filmu a po zábavě. Ale celkově mě film bavil, pár zvratů potěšilo a ke konci jsem se dokonce usmíval nad posledním nápadem s telefonem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No rozjezd to mělo skvělý, máme tady bandu nesympatických študáků, z nichž jenom jednomu se dá fandit a pak jednoho magora, co se chce mstít. V tuhle chvíli jsem fandil tomu magorovi, doufal jsem, že ta banda hezky pomaličku pochcípe a kdyby to zůstalo jen u toho a rozehrála se hra s mučením psychickým i fyzickým, byl bych radši. Jenže se tady režisér pokoušel o nějaké větší zvraty, fandit se nedalo ani jedné straně a díky tomu to šlo celé čím dál tím víc dolů a ten závěr byl sám o sobě dost směšný a trapný. Nejhorší ale je to množství nelogičností, jaké tady je. SPOILER Jedna holka se dostane z té lepící pásky a ostatní po ní nechtějí, aby je rozvázala a místo toho jí říkají, ať zdrhne a najde pomoc? Když široko daleko nic není? A Paul má postřelenou nohu a celou dobu to tam skoro až v pohodě zvládá? A jakou souvislost s tím dějem nakonec měl ten pohled? A jak mohl Felix přežít? Kde je zbytek té bohaté rodiny, proč v tom sídle je jenom správce a Felixův bratr? KONEC SPOILERŮ A není to všechno, je toho víc. Je to prostě nedotažené a postavy se tu v některých situacích chovají dost debilně. Přitom ten film je napínavý a atmosférický jak sviňa a ze začátku jsem z něj byl opravdu nadšený. Škoda jen, že to pak tak spadlo, potenciál tu byl, ale jinak jsem si to užil. 3* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno