Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tahle britská odrhovačka mi zachránila večer. Sice jsem málem také nepřekousl začátek, když se tam jen představují šulíni jeden odpornější než druhej, ale po pul hodině to nabralo zcela jiný směr. Pár zvratů je povedených a nakonec si svou zápletkou film plnou pozornost získá. Škoda že není taková pestrost při hraní "vadí nevadí" a ubližování si také většinou končí tím, co kdo do koho píchne - vlastně nejen ubližování :) ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Filmům tohoto typu mnohdy chybí psychologie, hororové prvky nebo záběr. Tento film má od všeho něco a ve všem je vynikající. Postavy mají jistou hororovou inteligenci. Celou stopáž udržoval film diváka v napětí a byl i nepředvídatelný a celé to vygradovalo zakončením, které mě opravdu dostalo. A ne není to úplně dokonalé něco tomu chybí, ale tyto aspekty tomu nelze upřít. ( 7.7.17/MAC ) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, až mě to překvapilo, jakej solidní krvák se z toho vyvrbil. V určitých chvílích to možná může působit trochu přepáleně a nereálně, ale film má určitě momenty, který dokážou jak znechutit, tak překvapit. Chování postav bylo někdy na hraně, ale ještě to bylo v rámci nějaký únosnoti. Fajnovej psycho-thriller ze zajímavýho prostředí se značnou dávkou peprných momentů. Bavil jsem se. 65% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na čistý počet to sice není, ale na úplné tři také ne. Rozhodla jsem se ale přihodit, protože se mi tato verze "Hry na pravdu" opravdu líbila. "Revenge & Torture Movies" se v poslední době kupí jeden za druhým a tento patří mezi jeden z těch vydařenějších. David Oakes v roli válečného veterána Justina je opravdu slušné psycho a tím svým děsivě klidným chováním a pohledem mi připomínal Cilliana Murphyho. Jeho hra á la "kyselina nebo voda" byla opravdu velmi brutální a na toho, kdo schytal tu špatnou tekutinu, nebyl ani trochu hezký pohled. Během filmu se dočkáme i jednoho překvapení, aneb to, co Justin řekl o svém bratrovi, není tak úplně pravda. Truth or Dare přináší poctivý britských kousek do daného žánru. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Scénárista tohohle kousku je buď neskutečný vtipálek, který zkoušel až jak pitomý scénář mu bude divák schopen zkousnout nebo při vymýšlení děje a hlavně dialogů musel být totálně sjetý... Prostě si nedokážu představit, že by něco takového mohl někdo myslet vážně... Ne, nebudu se k tomuhle kusu raději už moc vyjadřovat, mohla by mi při vzpomínce na idiotsky chovající se postavy prasknout žilka... Jen, zmíním, že herci se opravdu snaží a něco i zahrajou, proto je škoda naprosto debilního scénáře a nevyužitého potenciálu hry "Vadí nevadí", kdy se tvůrci mohli rozhodně vyřádit mnohem krvavěji a řeknu i úchylněji... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama