Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak se jedno manželství málem rozpadlo kvůli botám. Povídka z oblíbeného cyklu Bakaláři 1997... Mladá žena hajného (I. Chýlková) by strašně ráda šla na ples, ale její muž (V. Zavřel) je zásadně proti. Netančí, plesy ho nebaví, každá polobotka, kterou si vyzkouší, ho tlačí. A tak jde žena na ples se svým bývalým přítelem (V. Vydra). Jenže doma ji pak čeká překvapení, žádost o rozvod… (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Příšerný scénář, příšerná schématičnost, příšerné všechno. Od začátku je všem jasné, že ti dva se pohádají a pak se usmíří. Já myslel, že tento televizní pořad vznikl proto, aby se využil potenciál všech těch hospodských historek. Nevím, ale režiséři a scenáristé bakalářských povídek chodí asi do nějakých jiných hospod, protože za takovouhle historku by u nás štamgast schytal ledatak kríglem po hlavě. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Umanutost přivádí lidi do všelijakých situací a když jsou umanutí manželé a oba, rozvod je vždy jako konečné řešení. Ivana Chýlková a Vlastimil Zavřel to sehráli dobře. jen škoda, že nebyl scénář daleko více propracovanější. Mohlo se z námětu vytlačit daleko více. Ten konec je pochopitelně očekávaný. Takový Bakaláři prostě jsou. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama