Reklama

Reklama

Blondýna na předpis

  • USA Better Living Through Chemistry
Trailer

Obsahy(1)

Komediálna dráma Better Living Through Chemistry rozpráva príbeh manželstvom znudeného lekárnika v podaní Sama Rockwella (Seven Psychopaths, Moon), ktorému sa jedného dňa vďaka krásnej Elizabeth obráti život úplne naruby. Mladá a atraktívna "trophy wife" zákazníčka s tvárou (a telom) Olivie Wilde (Her, Rush) ho totiž zvedie a ukáže mu nikdy nezažité potešenie z užívania liekov na predpis. Postupne ho tak začne vťahovať do svojho búrlivého života, v ktorom nebude núdza o sex, drogy a nejaké to násilie. (Refresher.sk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Filmů o strádání v nešťastných vztazích nebo o hledání ztracené cesty rodiče k dítěti už bylo natočeno mraky, tento k tématu přistupuje s velmi příjemným nadhledem, nadsázkou a neváhá sklouznout k milé ulítlosti. Skvělý Sam Rockwell se stává objektem úvah, zda je příjemnější být „feel good“ na chemické nebo přirozeně citové bázi. Komedie, která ve mně vyvolala poměrně sympatické dojmy, škoda, že Olivia Wilde je pouze na předpis :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Malá jednoduchá vtipná oddychovka s blonďatou Olivií a charismatickým psychopatem, který se tu v podstatě taky na jednu chvíli takovým psychoušem stal. Aneb lékarníci zneužívající své zásoby... starý vtip, ale v tomto podání mě bavil. Podivný syn, se kterým se otec sblíží díky tomu, že zničí ceduli své lékárny? Proč ne. Namíchat si spešl prášky, abyste zostudili svou manželku výhrou jejího výherního závodu na kole? Ještě lepší. No a ty preťeky v ložnici s Olivií nekomentuju. Skvělý konec.. žádný přehnané happyend, ale prostě krásná hořkosladká komedie. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Super komedie! Ze začátku jsem si sice říkal, že scénář nebude asi moc dokonalý, ale v čem hraje Sam Rockwell, to je prostě zaručený úspěch. V tomto filmu byl opět fantastický a táhl celý film. Velice dobře mu sekundovala Olivia Wilde, která se mi zde také velice líbila. Mám rád tyhlety komedie a pro Sama si musím najít místo v TOP 10 oblíbených herců. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to celé takové - no, ne vysloveně nudné, ale nezáživné :) Olivia Wilde je kočka i s blonďatými vlasy - to jsem koukala :) Z jejích stavů se mi až motala hlava a měla jsem nutkání se napít, jak byla neustále něčím nalitá a sjetá :) Sice zajímavá ukázka toho, jak lékárník pracuje a k čemu má přístup ( je to tak, ale plno lidí si to ani neuvědomuje;) ) Že se tam Jane Fonda ukáže cca 1 minutu ani ne v celku - tak to vědět, tak to vypnu hned na začátku :D :D A synáček, který se ve svých 12ti letech projevuje dost výrazným způsobem a manželka, která podle mě orgasmus neměla tak 4 roky :D :D - celá je to sice zajímavá skvadra, ale nic moc..."Komedie" nekomedie, která si myslím, že je oprávněně málo neznámá :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přesně podle šablony "dominantní manželka, uťáplý manžel pod pantoflem a zlom, který všechno změní". V různých variantách to tu bylo x krát a ještě x krát bude. V tomto případě je to ještě s morálním ponaučením, že drogy jsou špatné a jde to i bez nich. Co dělá tuhle trochu komedii stravitelnou, je Sam Rockwell, který to táhne prakticky sám, protože Olivia Wild je tady jenom krásná a Michelle Monaghan mi připadala nijaká. Jinak kdo se těší na Liottu a Jane Fondovou, tak bude zklamán, protože ti dostali společně tak minutu a půl času. 55% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických mestách Annapolis a Baltimore v štáte Maryland. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama