Reklama

Reklama

Vražedný lov

  • Kanada Skeleton Lake (více)

Banda lupičů vykradla banku a schovává se v lese. Nikdo z nich však netuší, že se dostali na území, kde žije válečný veterán z Vietnamu. Ten nemilosrdně zabije každého, kdo naruší jeho teritorium... Parta lupičů právě ukradla 3 miliony 200 tisíc dolarů z banky. Loupež se ale nepovedla podle plánu. Jeden lupič byl zraněn střelou do nohy a dva policisti byli zastřeleni. Šéf lupičů Mitch volá své spojce a chce zajistit přemístění letadlem do bezpečí. Musí za to poskytnout 10 procent lupu tomu, kdo únik letadlem zařídí. Mitch souhlasí a se svou partou se má dostat k opuštěné ranveji za necelý den. Parta se na chvíli schová v blízkém lese, kde je opuštěný dům. Poté se začnou hádat, kdo únos zpackal. Jeden z lupičů jménem Texas zastřelí svého kolegu, který měl na svědomí smrt policistů. Poté lupiči muže pohřbí. Když chtějí za svítání vyrazit k ranveji, nenajdou své auto. Ani mrtvola v hrobě není. Nikdo neví, kdo to udělal. Nezbývá jim nic jiného než vydat se po svých, lesem k dálnici, kde chtějí ukrást auto. V lese narazí na dívku a rozběhnou se za ní. Texas zůstane s lupičem jménem Kowalski hlídat peníze. Kowalski je ale chce jen pro sebe. Omráčí Texase a utíká pryč. Při tom je náhle zasažen šípem, který vystřelil cizí muž. Ten ho odtáhne do své chatrče, kde mu usekne hlavu. Muž mluví o tom, že bojoval ve Vietnamu. Mezitím je neznámá dívka chycena Mitchem a spol. a vyslechnuta. Tvrdí, že se jmenuje Heather a že byla v lese s přítelem. Toho zastřelil neznámý muž (veterán z Vietnamu) a ona utekla. Lupiči chtějí získat peníze zpět. Další z party se ale chytne do pasti a je propíchnut dřevěným kůlem. Lupiči už zbývají jen tři. Dohodnou se, že se rozdělí a vytvoří rojnici. Po cestě ale opět narazí na past... (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

PanPes 

všechny recenze uživatele

Věnujete-li celý svůj mladý život tomu, že tvrdnete v jungli na druhé straně země v konfliktu na kterém vám nezáleží - nastane ve vašem životě dost možná moment, kdy vám prostě a jednoduše přeskočí. Pak možná zasvětíte jeho zbytek bezvýznamnému boji v bezvýznamném - neohraničeném lese, kde vás nejspíš pronásledují hrůzy časů minulých - a nebo vás to prostě jenom baví :)) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna kombinacia 80-koveho akcneho Ramba a hororu. Divak si mysli, ze ide o kvalitnu lesnu vyvrazdovacku, ale ani omylom. Dej nema tempo, rezia je amaterska az strach, herecke vykony priserne a herci tiez. Nuda dostala az neprirodzene vela priestoru a takto je len dalsi slaboduchy horor, akych sa natocilo uz X a po rokoch si nan nikto nespomenie. Nevidim dovod zaobstarat si film na DVD nosici ani ho stiahnut. 30 % ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne keď podcením tunajšie hodnotenie. Film to nebol vyložene zlý, ale akosi som nepochopil pointu. Ak ta pointa bola, že prepnuty veterán z Vietnamu si len tak zabíja ľudí a o peniaze mu neide, tak to bol riadne deravý scénar. Chcel by som vedieť kto vybudoval a na čo ten rozsiahly podzemný tunelový systém a kolko tam bolo nutných žiaroviek aby to bolo vysvetlené. Bolo ich tam riadne. Samozrejme tie žiarovky stoja nemalé peniaze a treba ich vymieňať, keď sa vypália a tá elektrika hm? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kanada už řadu let šlape v hororovém žánru jen vodu a vytoužený břeh se jí stále více vzdaluje. Tu a tam sice přiletí nějaká ta povedená vlaštovka, ale většina jejich filmových „produktů“ za moc nestojí. A tento film je toho zdárným příkladem. Neil Mackay je zřejmě vášnivým fandou Ramba či Predátora a tak se rozhodl s milionovým rozpočtem natočit alespoň vzdáleně podobnou variaci na akční thriller s hororovým nádechem, která by dala divákovi vzpomenout na tyto staré kousky (tedy jen hodně okrajově). Díky tomu nám zde po lese pobíhal vyschlý stařík z Vietnamu, který rád lovil lidi ve svém revíru a s velkou radostí sbíral jejich lebky a sám si zašíval rány. Měl však obrovské štěstí, že proti němu stála bandička nesympatických a hlavně ne moc inteligentních bankovních lupičů. Divák natěšen na další krvavou lesní vybíjenou si však moc nepochutná na připraveném scénáři, stejně jako na mizerných hereckých výkonech. Tu a tam zde sice narazíme na povedenou scénku či narafičenou past, ale jelikož děj nemá svižné tempo a už vůbec ne gradující atmosféru, tak se u tohoto podivného dobrodružství začne brzo nudit. Hlavně když musí místy přežvýkat špatné digitální efekty. Ne však všechny byli vyloženě hrozné a i tento fakt zachránil film od odpadního hodnocení. Je ovšem velká škoda, že se režisér neodvážil více experimentovat a nabídnout pořádná jatka, když mu to vyloženě v některých situacích nedělalo problém a nevypadalo to zas až tak špatně. Žel těchto momentů bylo opravdu poskrovnu. 40% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupina kriminálnikov sa s peniažkami ukrýva v lesoch, ale skrížia cestu starému "lovcovi lebiek", vojnovému veteránovi z Vietnamu, ktorý zabije každého, kto vstúpi na jeho územie. Takže sa začína lov. Človek by povedal, že zločinci budú záporáci a veterán klaďas, no v tomto prípade to celkom pravda nie je. Aj keď boli po zuby ozbrojení, proti tomuto dedkovi-maniakovi veľké šance nemali. Nejaké chybyčky krásy by sa síce našli (napr. pár premárnených príležitostí to ukončiť, traja chlapíci so samopalmi nedokážu toho starkého trafiť, vždy v tej najnevhodnejšej chvíli dôjdu náboje atď.), ale aj tak som sa celkom bavil. Čaká nás množstvo akcie, striel, súbojov, naháňačiek po lesoch, a keďže krvi a mŕtvol je dostatok, film si prívlastok "akčný horor" naozaj zaslúži. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama