Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další sitcom Ivana Mládka. Tentokrát z nemocničního pokoje, kde pacienty z jejich poklidu nikdo a nic nevyvede. Ani lékaři, ani sestry, ani návštěvy, občas si zanadávají, občas se škrtí... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Výborné postřehy ze současného stavu společnosti, satira jak má být. Satira je kritika smíchem, a tu zvládá Ivan Mládek bravúrně. Díky za zábavu, i ponaučení, které jsi mi Ivane Mládku poskytl. Není moc lidí, co umí dělat vkusnou zábavu, a mezi ty, které v CR působí, tak Ivan Mládek patří...Sice jsem dlouho nebyl jeho obdivovatelem, ale dneska ho oceňuji o to víc, neb vím, jak málo lidí je schopno někoho pobavit, a jak je to obtížné. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

TV Barrandov je ta nejsmutnější skládka kdysi obdivovaných komických,moderátorských a hereckých es naší republiky.Televize která razí heslo,haló,haló,máme studia,máme kamery,máme lidi co se učili pekařem,kadeřníkem a včelařem,ale díky príma internetovým rychlo kurzům jsou z nich nyní dramaturgové,režiséři,kameramani a střihači..tak všichni,staří dobří známý,kteří jste v letech 1980-1998 byly hvězdami různých tv show,estrád a pořadů..přiďte k nám,u nás můžete zase točit.Je jedno že již nemáte žádné dobré nápady,je jedno že váš čas již dávno minul..vaše tvář a nostalgické vzpomínky udělají mnógo...ánó mnógo tedy udělají a hodně lidem zle od žaludku.Zoufalý pokus party zoufalých komiků,kteří se pitvoří pro pár mizerných korun v této odpadní stoce televizního průmyslu TV Barrandov.Sběrna pro chudáky,kteří nedokážou se vztyčenou hlavou odejít z TV a zůstat v myšlenkách diváků těmi zábavnými komiky,kterými kdysi byly.Luxusní odpad ale z nějakého prach bídného respektu a úcty k Ivanu Mládkovi tomu jednu hvězdu dávám,i když po schlédnutí příštího dílu ji nejspíš nekopromisně smáznu.Brutální trapárna.5%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Díky youtube jsem se mohl podívat na celý tento Mládkův sitcom, který jsem svého času na Barrandově minul bez povšimnutí. Musím souhlasit, že žádná velká sláva to není a kvalita jednotlivých dílů z nemocničního prostředí je hodně různorodá, ale já mám tuto starou partičku okolo Ivana rád - několikrát jsem se i docela zasmál nejen vtípkům a bizarním situacím. Pitkin, Mrázek, Plačková, Libuna, Srstka či Kalamity Jane se snaží Mládka doplňovat a tu a tam skutečně vypotí něco nezapomenutelného. Trojice hlavních postav Moucha, Kouřil a Nepil, stejně jako sestřičky baví hlavně ze začátku, než se okoukají, postupem času šla úroveň dílů spíše dolů. No né… ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Prdel 22... %-o . . . To jsme se ale zase nasmáli, pane Senilek. Až se z toho igitátor jeden zakuckal... Větší sranda jsou offšem ty osoby a obsazení, na tom pražskym vršičku to zase musí všecko hýkat blahem, že... Tak zdvihnout nohu a pochcat gatě... °-[.. Howgh. - - - - - (Ze studijních důvodů okuknuto na >tývjó blablandoff< , hovnocení 26., kuckmentář zde zaku(c)kaný jako třetí - 8.9.2011) ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Přestože už je to ze slabšího soudku a je tam -(oproti Mládkovým vrcholům)- 80% vaty, stejně to kvůli těm pár povedeným hláškám a celkově hravé atmosféře stojí za to. Viz třeba námezdný předčítač knihy a jeho: "Miláčku, nemusíš si dávat pozor!" Hodně povedená byla též Speiblova válečná anabáze u Stalingradu nebo panoptikální seriálový synek Xavoš a jeho: "Bůh je můj největší koníček!" 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Název seriálu Noha 22 je slovní hříčkou odkazující na román „Hlava XXII“ od Josepha Hellera. (Cenobita)
  • Celý seriál se odehrává pouze v nemocničním pokoji, kromě krátkého záběru na úplném konci třetího dílu. Hrad na záběru je Střekov a město v pozadí Ústí nad Labem. (hrnpol)

Reklama

Reklama