Reklama

Reklama

Dokument o MS v hokeji 2011 na Slovensku. (oficiální text distributora)

Recenze (51)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Dokument o tom nejlepším mistrovství,který jsem zažil (zatím).Takhle dobře jsme hráli jen málo kdy.Uznání za krásný hokej bylo oprávněné.Škoda jediného zkratu,který nás stál vítězství,protože ve finále by jsme to vyhráli!Ale zase na druhou stranu nasraní Rusové co dostanou v boji o bronz 7 gólů, taky dobrý!Jak říká Jarda škoda jen že to nebylo ve finále.Poslední 2 minuty mně dojali. R.I.P Jaroslav :( 100% ;) ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Tak tento šampionát se mi líbyl ještě víc, než minulý. sice jsme nedosáhli na zlato, ale troufám si číct, že jsme hráli nejlepší hokej ze všech! Jen jediný zápas jsme prohráli. Měli jsme to radši prohrát ve skupině a zlato by bylo na dosah. Nicméně 2x porazit Rusy a utřít Ovečkinovi, Kovalčukovi, Arťuchinovi a spol zadek je náramný pocit + Ovečkinova bilance 5 zápasů 0 bodů. Dokument je věnován památce zahynulých hokejistů Jaroslavli, což za to také velmi chválím. Zkrtáka nádherný dokument. Můžem jen doufat, že se nám takhle bude dařit každý rok. ()

Reklama

TheMe 

všechny recenze uživatele

Hltám veškeré dokumenty o velkých sportovních akcích. Jsou to videa, která jsem ochoten shlédnout asi úplně nejvícekrát ze všech. Rozhovory s hráči jsou vždycky atraktivní zpestření obyčejných sestřihů a konkrétně v tomto případě s Karlem Rachůnkem, to je opravdu nářez, když si člověk vzpomene jakou chvilku potom už se Karlík odebral do říše, kde ho nebolí přetrénované nohy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pohled na nejrychlejší kolektivní hru a zejména úspěchy českých borců vždycky velmi spolehlivě zahřejí. Divák pak s nadšením a hrdostí sleduje hokejová esa, jak si vodí své soupeře nebo jak nenechají nic projít skrz. Houževnatá generace hokejistů, která se honí za plochým nesmyslem z vulkanizované pryže a která se jen tak opakovat nebude!! Tentokrát navíc ještě (už) s legendami Jágrem nebo Eliášem, posledním reprezentačním představením dua Rachůnek - Marek, a tím pádem trochu smutná sportovní podívaná s i tak výborným bronzem!! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sa mi nedajú zapamätať mená všetkých tých päťhviezdičkárov, ktorí úplne prepískli hodnotenie tohto paškvilu. S nadhľadom môžem povedať, že ste bezhlavo nacionalistickí, lebo toto mi o českom účinkovaní na MS veľa nedalo. Akurát som si utvrdil názor na ľudí ako Rolínek, Plekanec, či Hadamczik, ktorí sa podľa mňa správajú úplne bezhlavo, nesympaticky, miestami mi pripadajú až arogantní, naopak sa mi posilnili sympatie k Jágrovi, Eliášovi, či nebohému Rachůnkovi. Hudobný podmaz bol vysoko patetický a trápny. Komentáre boli neobjektívne, zhovaďujúce napríklad Arťuchina, ktorý je pohodový chlapík, hral emotívne, tvrdo, ale nie zákerne, naopak v ďalšom zápase, kde sa krotil sa museli Česi ukázať a oplácať, ospravedlňuje to iba to, že Rachůnek to urobil slušne a bol to on, ktorý to predtým od neho schytal. Hlúpa nenávisť voči Rusom, poukázania na to, že Slováci vlastne napriek prehre majú Čechov radi, že im to veľmi priali, čo je pravda, ale bolo to násilné, aký je ten Jágr vlastne veľký, čo v hĺbke duše podľa mňa je, ale bolo to trápnym spôsobom spravené, ma usvedčujú o neobjektivite tohto filmu. Je to egoistický, povrchný a sebamilujúci dokument, ktorý nepopísal atmosféru, propagandisticky "nahrával puk" tam, kde potreboval a záverečné venovanie "aj ďalším obetiam" neskoršej leteckej tragédie, bolo neskutočne hlúpe, myslím, že mŕtvi Bielorus, Rusi, či Demitra a iní, by z tohto dokumentu, kde pomaly "len Česi sú tí najlepší, najšikovnejší a neviem, čo všetko ešte naj", radosť nemali. Trocha súdnosti by tomuto nezaškodilo. 03.08.2013 Videl som to opäť, už to na mňa tak zle nepôsobilo, zobral som si to z inej strany, no na vyššie uvedených skutočnostiach musím v istom zmysle trvať, aj keď viem, čím si napríklad Arťuchin prešiel, v istom zmysle tam na tom bolo niečo pravdy, ale utešovať sa tým, že nikto si to pamätať nebude, no hlavne že boli Rusi smutní, že sme ich dvakrát porazili, to je fakt až prehnaná rivalita. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Karel Rachůnek, který v dokumentu vystupuje, zemřel 3 dny po natočení při leteckém neštěstí týmu Lokomotivu Jaroslavl 7. 9. 2011. (Danm)
  • Tento snímek byl věnován Karlu Rachůnkovi, Janu Markovi, Pavolovi Demitrovi, Josefu Vašíčkovi a všem, kteří zahynuli při letecké katastrofě 7. 9. 2011. (Dzvandzi)

Reklama

Reklama