Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Pokaždé napěchovaná sestava, pokaždé chybí mistr Karel (teď už i výřečný Imf), ale nikdy nechybí cynický Mr. Hlad, protivný Cival, jezevcovitý Rimsy aka Rimjob a chudák Do-oD, kterej dostává akorát kouř. Neposlouchám to ani tak skrze jejich dojmy z filmů jak pro jejich chemii. Když nechybí ani tanker, tak je to lepší jak Logan. 5* a.k.a 100% za tu filmově-žurnalistickou elitu! ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

MovieZone čtu už pár let, ale na jejich živé vstupy do éteru jsem si udělal čas až teď a neskutečně to žeru. Kluci totiž o filmech hodně ví a maj něco nakoukáno, ale na publicistickou morálku z vysoka serou, takže když je něco sračka, tak jasně řeknou, že to je sračka bez zbytečných verbálních kliček. Zároveň mě těší, že to jsou stejná cynickysarkastická hovada jako my, tudíž vzájemné urážky a stěry jsou jen milým bonusem. Miluju vás, kluci, i tebe, Karle, tvá přítomnost v každém díle je příklad pro zbytek, kteří se občas někde zdrží. ❤ ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama