Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Napěchovaná sestava, spory o Cherry a Batmana, Béla Tarrr s jezevcem na tankeru, Logan vs Kozub a jděte do prdele a mezitím nám přisypte na hero hero. Od covidu návyk. Už teď legendární, držím palce, ať to šlape co nejdýl. A na ty dobré tipy fakt dám :) 200. výročí bylo moc fajn, i jindy jsem se párkrát neudržel smíchy nejen v tramvaji. Relax, který se nebere smrtelně vážně, na rozdíl od filmové tvorby, kterou smrtelně vážně bere, a to je taky dobře :-) ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť sledovať necenzúrované (hospodské) reči o filmoch/seriáloch, tak MovieZone Live! je ideálnou voľbou. Banda chlapov hodnotí, porovnáva svoje dojmy, názory a hlavne filmový vkus. Diskuze sú "občas" plné urážok smerujúcich k režisérom, hercom, herečkám a dosť často padajú aj na hlavu niektorého z redaktorov. Nestrojené, úprimné, zaujímavé informácie, bez ktorých si už YouTube neviem predstaviť. Absolútne ideálne ako kulisa k farbeniu figúriek k deskovým hrám. MovieZone Speciál ma však baví viac. ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Chlapský pokec o filmech se vším dobrým i špatným. Někdy hodně vtipné, někdy otravné jako sviňe. Oceňuji široký průřez názory na filmy (pokud Cival všem neřekne, že jsou čuráci a ať jdou do piči) a tím na co čumí Rimsy, zároveň i věková rozmanitost potěší i když to občas bolí, ty vole. Na druhou stranu je fakt, že neustále omývání Logana, trajektů a mývalů (? nebo čeho) už lehce nudí, ale asi to je něco jako tratemark MovieZone. A pokud dojdou vtipy, tak vždycky může Cival říct, že Rimsy vylizuje řitní žlázy drobným živočichům. Pokud mají halo, halo to znamená, že to jsou youtubeři, že jo? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama