Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokiaľ tam ešte chodil imf, tak to bolo za 4* (A aj keď sa tam občas objaví, tak ukazuje jak už je mimo. V Ázii sa už nevyzná a u USA akčniakov vyzdvihuje také chujoviny, že to zdravý rozum neberie. Monster Hunter WTF?), ale odkedy ho nahradil Rimsy s vkusom, ktorý nikoho nezaujíma, tak to išlo dolu vodou. Cival je tam za namysleného kokota a aj keď viem, že to len hrá, tak mi príliš nesedí. (Vďaka spin-offu na pive s Civalom mi ale predsalen konečne trochu prirástol k srdcu.) No a megafrajer Hlad to sám nezachráni. Running gag s Karlom je už tiež za zenitom. Ku kvalitám starej audio verzie MovieZone FM sa to nikdy nepribíižilo. Holt, vtedy to pôsobilo oveľa spontánejšie a nadšenejsie. Teraz už chlapi pôsobia ako starí unavení chreni, ktorých filmy príliš nebavia. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Komentáře a hodnocení vycházejí z několik let starých pocitů a nálad. Nikdo soudný a normálně uvažující by tomu nedal víc jak jednu hvězdu kdyby to sledoval dnes. Narazil jsem na to náhodou na YT a viděl jsem díly 99, 100, 101 a 102 z nichž 102 díl jsem nedokoukal do konce protože ta otřesná arogantní opice (cival) se opravdu nedá poslouchat. Pokaždé co mluví je to hrůza. Nevadí mi jakýsi navážející se humor do kamarádů, ale to co předvedla tahle opice hrající si na redaktora "největšího filmového magazínu" bylo něco tak hrozného že je mi záhadou jak se tihle lidé mohou spolu kamarádit a být nějací přátelé. Hodnocení filmů je jen vedlejší linka urážek a posmívání se jeden druhému - po 3 slovech hurvínka (identifikován jako "imf") byl okamžitě přerušen opicí která mu řekla ať už zase drží hubu že moc mluví a co se týká dalšího sedícího ("rimsy", nebo tak nějak) bylo mu několikrát dost rázně řečeno že je tam k hovnu protože nic neříká (ani se mu nedivím že mlčí). Filmy se hodnotí jen proto že je natočil ten a ten režisér a že tam hraje ten a ten herec. Jakákoliv jiná hodnotící kritéria jsou okamžitě odstavena jinam a jen co se kdokoliv pokusí film nějak vyzdvihnout v něčem jiném než kvůli režisérovi nebo herci, jsou okamžitě přerušeni opicí (pořád tím myslím civala) která jim neustále skáče do řeči. Pokusy o humor jsem okamžitě přetáčel a jakákoliv snaha o humor ze strany opice (civala) vyznívá trapně. Moje hodnocení je 1 hvězda za pár informací které jsem přece jen ocenil. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem já, takový filmový maniak, doposud neviděl, ba spíš alespoň neslyšel jediný díl tohoto už letitého pořadu pro všechny správné geeky, kde si kluci neberou jakékoli servítky v rámci hodnocení filmů a seriálů a i v rámci vzájemné komunikace. Je to fakt sranda a zároveň se vždycky leccos dozvíte. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Totální nulová profesionalita, kdy se dva až tři (podle toho, kdo se sejde) zastydlí nerdové předstihují v tom, kdo je víc necool a kdo bude víc mluvit sprostě a jako puberťák. Když sedí tři lidi, z toho minimálně dva jsou nesympatičtí kokoti, a vy se máte dívat jen na ně většinu času, tak se prostě vypovídací hodnota pořadu těžko hodnotí. Hlad to je unikát, střední musela být drsná. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Televize je na publicistické pořady o filmech v současnosti dost skoupá. Co si má člověk počít, když se chce něco dozvědět formou pohyblivých obrázků? Naštěstí je tu MZ live! Sice to není žádná dokonalost, ale je to to nejlepší pořad široko daleko, kde se člověk něco o filmech dozví a dozví se i živě nějaký názor. I přes to, že názory jsou to značně radikální a jednoduché a je vidět, že většina redakce si ulítává na stejných žánrech a rádi je protěžují. A i přesto, že za tu řadu odvysílaných dílů působí celá relace stále stejně amatérsky, ačkoliv by nebylo vůbec na škodu, kdyby zůčastnění trochu vypilovali svůj projev i technickou stránku natáčení. Ale pánbůh zaplať za ty dary a krom toho, že se člověk dozví něco zajímavého k novinkám, je to taky docela sranda. Hrubá a někdy až pubertální, ale sranda :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama