Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Cain(cz) odpad!

všechny recenze uživatele

Každá epizoda je metafyzickým rozjímáním nad podstatou jsoucna. Po odplynutí vyřčených myšlenek, mnohdy v němém úžasu dlouhé hodiny hledím do prázdna, zatímco mne z úst vytékají stroužky slin. Původně jsem chtěl mainstreamově hodnotit plným počtem, avšak posléze jsem si uvědomil, že tím bych urazil podstatu disputací, které poukazují na materiální pokleslost světa nejen toho filmového. A tak ve jménu zde nově utvářeného proudu nihilismu dávám s vděkem odpad. A nyní mne omluvte, tak jako po každé epizodě, sepíši výběr těch nejhlubších myšlenek z aktuální epizody nejen vlastními výkaly na páchnoucí zdi své komnaty. :D CainPulo leta páně 16.10.2017 ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

CSFD vypustilo Krakeny. Dlouho jsem neviděl tak tři škaredá strašidla jako jsou průvodci tímto pořadem. První místo strašáka v poli získává Cival a jeho účes. Zřejmě nikdy nepoužil kondicionér na vlasy, zrcadlo a hřeben zná jen z pohádky "O Nečesálkovi", a tak to dopadlo, že jsem ani tak nesledoval ukázky z filmů, jako jestli mu tam v těch vlasech něco neleze. Housenky, larvy a tak podobně. MrHlad, tak to je unikum. Jako nekecám, půl tunovej borec v kostkované košili jak za socialismu hrne moudra. A imf mně připomínal Alberta z "Nesmrtelné tety". Jejich kritiky byly k smíchu. Pořad ode mě získává krásných kulatých 0%. Ovšem za ultrašerednost je to 100% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Chlapský pokec o filmech se vším dobrým i špatným. Někdy hodně vtipné, někdy otravné jako sviňe. Oceňuji široký průřez názory na filmy (pokud Cival všem neřekne, že jsou čuráci a ať jdou do piči) a tím na co čumí Rimsy, zároveň i věková rozmanitost potěší i když to občas bolí, ty vole. Na druhou stranu je fakt, že neustále omývání Logana, trajektů a mývalů (? nebo čeho) už lehce nudí, ale asi to je něco jako tratemark MovieZone. A pokud dojdou vtipy, tak vždycky může Cival říct, že Rimsy vylizuje řitní žlázy drobným živočichům. Pokud mají halo, halo to znamená, že to jsou youtubeři, že jo? ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Televize je na publicistické pořady o filmech v současnosti dost skoupá. Co si má člověk počít, když se chce něco dozvědět formou pohyblivých obrázků? Naštěstí je tu MZ live! Sice to není žádná dokonalost, ale je to to nejlepší pořad široko daleko, kde se člověk něco o filmech dozví a dozví se i živě nějaký názor. I přes to, že názory jsou to značně radikální a jednoduché a je vidět, že většina redakce si ulítává na stejných žánrech a rádi je protěžují. A i přesto, že za tu řadu odvysílaných dílů působí celá relace stále stejně amatérsky, ačkoliv by nebylo vůbec na škodu, kdyby zůčastnění trochu vypilovali svůj projev i technickou stránku natáčení. Ale pánbůh zaplať za ty dary a krom toho, že se člověk dozví něco zajímavého k novinkám, je to taky docela sranda. Hrubá a někdy až pubertální, ale sranda :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama