Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

InJo 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější současný filmový pořad. Cival a jeho parta nejsou žádní filmovědní suchoprdi, kteří snobsky šermují cizími termity (zdravíme Čelisti a jim podobné), ale "pouze" v přátelském duchu a s nadhledem rozebírají aktuální filmové premiéry a související témata (a zodpovídají zákeřné divácké dotazy z Patreonu). Leckdy hraniční humor téhle bandy je přesně můj šálek kávy. Ať žije rimjob s jezevcem - ideálně na palubě tankeru! Pokud chlapcům nedojde šťáva, časem by mohla být jejich relace možná i lepší než Logan. Hlavní je, aby to nebylo sice hezký, ale k hovnu! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Cival, imf a MrHlad (a KarelR:) - tři zapálení filmoví fanoušci v improvizované a příjemně neformální diskusi o aktuálním filmovém dění, kterou je hodně zábavné sledovat.. jako pravidelný návštěvník MovieZone dávám jednoznačně palec nahoru! P.S.: ať žije Jan Párek! ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

CSFD vypustilo Krakeny. Dlouho jsem neviděl tak tři škaredá strašidla jako jsou průvodci tímto pořadem. První místo strašáka v poli získává Cival a jeho účes. Zřejmě nikdy nepoužil kondicionér na vlasy, zrcadlo a hřeben zná jen z pohádky "O Nečesálkovi", a tak to dopadlo, že jsem ani tak nesledoval ukázky z filmů, jako jestli mu tam v těch vlasech něco neleze. Housenky, larvy a tak podobně. MrHlad, tak to je unikum. Jako nekecám, půl tunovej borec v kostkované košili jak za socialismu hrne moudra. A imf mně připomínal Alberta z "Nesmrtelné tety". Jejich kritiky byly k smíchu. Pořad ode mě získává krásných kulatých 0%. Ovšem za ultrašerednost je to 100% ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Televize je na publicistické pořady o filmech v současnosti dost skoupá. Co si má člověk počít, když se chce něco dozvědět formou pohyblivých obrázků? Naštěstí je tu MZ live! Sice to není žádná dokonalost, ale je to to nejlepší pořad široko daleko, kde se člověk něco o filmech dozví a dozví se i živě nějaký názor. I přes to, že názory jsou to značně radikální a jednoduché a je vidět, že většina redakce si ulítává na stejných žánrech a rádi je protěžují. A i přesto, že za tu řadu odvysílaných dílů působí celá relace stále stejně amatérsky, ačkoliv by nebylo vůbec na škodu, kdyby zůčastnění trochu vypilovali svůj projev i technickou stránku natáčení. Ale pánbůh zaplať za ty dary a krom toho, že se člověk dozví něco zajímavého k novinkám, je to taky docela sranda. Hrubá a někdy až pubertální, ale sranda :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama