Reklama

Reklama

Dívka z budoucnosti

  • USA Sound of My Voice (více)
Trailer

Dva mladí dokumentaristé proniknou mezi členy sekty. Vládne jí žena, která o sobě tvrdí, že přichází z budoucnosti. Peter a Lorna se snaží nastartovat svou kariéru v dokumentárním filmu. Chtějí natočit film o tajné sektě, kterou vede záhadná Maggie. Členové sekty svolí k tomu, aby se s ní setkali. Oblečeni do bílých chirurgických plášťů a se zavázanýma očima jsou dovedeni na tajné místo, kde se konečně setkají s Maggie. Žena jim sděluje, že přichází z budoucnosti, kde je válka a hlad. Ona se sem vrátila, aby vybrala skupinu lidí, které připraví na to, co je čeká. Oba jsou ze začátku skeptičtí, ale Maggie má zvláštní charizma, kterému těžko odolávají. Zvláště Peter, který byl na začátku přesvědčen, že Maggie je podvodnice, podléhá jejímu ženskému kouzlu. Podaří se dvojici rozluštit Maggieno tajemství? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych ještě překousl, že ten film se vleče jak sopel v intošáckém duchu i to, že Marling je nesympatická anorektička s asi těma nejškaredšíma očima, co jsem viděl - vlastně v tom filmu jsou celkově hnusní herci, protože intoš si nejspíš řekne: čím víc hnusných ksichtů, tím víc nezávislý film. Ale to, že tenhle nudný opruz trpím až do konce, jen kvůli tomu, aby tvůrci přišli s "pointou", že VODA JE MOKRÁ, to už je silná káva. Navíc to vypadá, jako by byl ten film utnutý někde v polovině a další hodina ještě chyběla. Urážka diváka. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nema to konec! Ten zažranej hipster, co tak moc chtel natocit dokument byl strasne nesympatickej. Celkove to nedavalo smysl SPOILER: Co proboha delal ta cernoska v tom pokoji, ajky ta scena mela vubec pro cely film smysl... poc si pro ni neprisli do toho jejich sklepa?! Jak vubec mohal nekomu dokazat, ze je z budoucnosti... A s kym se ta mala holka tak zdravila... kdyz videtelne nemela zande kamarady, tka jaky tajny pozdrav?! ()

Reklama

hanagi 

všechny recenze uživatele

Asi si nezabalím batůžek a nepůjdu se poohlédnout po nějaké záhadné sektě s programem, jak se spasit...,na to jsem přece jen příliš pragmatická. Ale stejně mě baví myšlenka, že jsou věci, kterým nemusíme rozumět a které neumíme doposud vysvětlit. Že jsou věci tajemné, které burcují naši představivost a že si nemusíme být vším tak skálopevně jistí. A že na každou otázku nemusí být nutně odpověď. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento film ma zožral zaživa. Pomaly plynúci dej, vynikajúce herecké výkony, niekoľko bezmála kultových scén (Dreams, záver), originalita. Možno by som ho prirovnal k Masterovi kríženému s The Man from Earth - respektíve ich brutálne minimalistickej verzii - malý film, ktorý strčí do vrecka väčšinu hollywoodskej produkcie toho roku, čo sa originality spracovania týka, určite. Brit Marling! Veľká herečka, z ktorej raz bude v určitých kruhoch legenda. Rovnako ako zo Sound of My Voice. Ako dobre že to nikto nepozná. Takéto filmy treba hľadať. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

podľa mňa výborný film, jednoduchý, komorný (až minimalistický), s nejednoznačným koncom ponúkajúcim divákovi viaceré možnosti interpretácie, s dobre vybudovanou atmosférou, ktorej nechýba psychológia, napätie, trochu mystiky a trochu tej ontológie pre moderného mladého človeka... jeden z tých zaujímavejších počinov uplynulého roka, ktorý nám zavialo z usa ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený na digitálnu zrkadlovku (fotoaparát) Canon EOS 7D. (ash99)

Související novinky

Alexander Skarsgard vraždí ve jménu přírody

Alexander Skarsgard vraždí ve jménu přírody

03.10.2011

A nejen v Pravé krvi. Spolu s Ellen Page se totiž připojili k obsazení thrilleru The East, což je zároveň název eko-teroristické skupiny, kolem které se točí děj. Skarsgard bude velet, Ellen Page si… (více)

Reklama

Reklama