foto

Tonita Castro

  • nar. 15.1.1953
    Jalisco, Mexiko
  • zem. 8.5.2016 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 In God's Time
2016 Broken Vows
2014 Kniha života
2012 Hledám přítele pro konec světa
Mosquita a Mari
Veterán
2011 Budoucnost
Dorfmanová
Dívka z budoucnosti
Fred & Vinnie
2010 Mocná síla soucitu
Naše rodinná svatba
2009 Komici
Tak si představ
2006 Fierce Friend
Něco nového
Zbožňuju prachy!
2005 English as a Second Language

TV seriály

2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Nanny Tent Earrings Cheeto (S01E07)
Prison Baby Golf Picking (S01E04)
The Grinder (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Dads (TV seriál)
Jerk in a Box (E19)
Have a Heart... Attack! (E18)
Enemies of Bill (E17)
další epizody (8)
2013 Dads (TV seriál)
The Glitch That Stole Christmas (E11)
Dad Abuse (E10)
Comic Book Issues (E09)
další epizody (11)
Kroll Show (TV seriál)
Go On (TV seriál)
Urn-ed Run (E22)
Fast Breakup (E21)
Matchup Problems (E20)
další epizody (11)
2012 Go On (TV seriál)
The World Ain't Over 'Til It's Over (E11)
Back, Back, Back... It's Gone! (E10)
Dinner Takes All (E09)
další epizody (11)
2011 Nešika (TV seriál)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Romeo a Romeo (S01E12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
2010 Glee (TV seriál)
Funky fňuk (S01E21)
Dexter (TV seriál)
Prakticky dokonalá (S05E03)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Draft (S01E01)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
State of the Union (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Vow Wow (S02E16)
Fetus Don't Fail Me Now (S02E13)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Maid to Border (S02E06)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Insurgents (S04E06)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace