Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2011, 4 min

Obsahy(1)

Kratičký příběh spadající do první fáze marvelovského universa. Děj se odehrává mezi filmy Iron Man 2 a Thor. Agent Coulson (Clark Gregg) je odvolán z dozoru nad Tonym Starkem, aby zajistil Thorovo kladivo. Při cestě do Nového Mexika se staví natankovat u čerpací stanice, kde se mu přihodí něco nečekaného. (gogos)

Recenze (62)

create 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Clarka Gregga je tento krátký "film", jakýmsi klenotem, u kterého se hodně baví. Já osobně jsem hltal každou vteřinu a byl jsem trochu smutný z toho, že je to tak krátké. Ale i přesto, že video má necelé 4 minuty, si můžeme vychutnat jednu z akcí agenta Coulsona a užijeme si i vtipnou atmosféru, možná se to někomu bude zdát trochu nucené, ale já jsem za tento krátký "film" rád. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

A proč ne... Agent Coulson je odvolán od dozoru nad Tonym Starkem a cestou za thorovým kladivem do Nového Mexika se zastaví natankovat a pro sváču. Název kraťasu prakticky vystihuje celý děj, tohodle kratičkého, ale přesto úsměvného klípku / reklamy. Nic navíc snímek nepřináší, nic nespoileruje a pro Marvel Universum je prakticky nepotřebný, přesto ale ukazuje agenta Coulsona v parádním světle a srdce nejednoho příznivce Marvelu to potěší... 4* ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele

Druhý kraťas ze série Marvel One-Shot je strašná kravinka, ale je to sakra vtipný :D Tenhle mini film s neskutečně dlouhým názvem je totálně zbytečný, pokud ho neuvidíte, nic se nestane a vaše znalosti MCU to vůbec neovlivní. Ale je to neuvěřitelně zábavná 4 minutová blbost o agentu Coulsonovi, který jde nakupovat donuty a do toho musí zpacifikovat nějaké ty zlodějíčky. Je to krátké, je to hrozně zbytečné, ale je to sakra zábavné. Clark Gregg si Coulsona prostě totálně dává a jsem rád, že po těhlech One-Shotech dostal příležitost mít vlastní seriál. K tomu všemu je tu navíc super oldschool jazzová hudba, co víc si přát :D A Funny Thing Happened on the Way to Thor’s Hammer je zábavná blbůstka, kterou doporučuji si pustit. Hodnocení: 80% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

´ Clarg Gregg je skvelej komediální herec, kterému byla dána skvělá role. A víc než ve filmech ji uplatňuje právě ve one-Shotech, z nich tenhle je trošku jako postava Agenta samého - lehce nadsazená a s přihlouplým výrazem ve tváři. A to i vdík dobře zvolené hudbě. Jako jednohubka přítomná na přehrávacích plackách a porůzných internetech funguje dobře. ()

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Kratičký film, který pobaví nejen fanouška Marvel komiksů. Srdíčko zaplesá, když opět vidíme agenta Coulsona, který se z jedné náročné mise (hlídání Tonnyho Starka) vrhá do druhé (hlídání Thorova kladiva). Nic nového ohledně Avengers ani Shieldu se tu nedozvíme. Akorát zjistíme, že není dobré vyhrožovat Coulsonovi, když je kolem něj hromada potravin na házení. Akce se tomuto agentovi ve filmech moc nedostalo, takže je milé vidět, že i on umí trochu zrychlit :). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Příběh spadá do první fáze marvelovského filmového univerza, tzv. "Phase One", konkrétně se odehrává mezi filmy Iron Man 2 (2010) a Thor (2011). (gogos)

Reklama

Reklama