Reklama

Reklama

Čtyři kontejnery Šaolinu

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
Česko, 2011, 6 min

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, ale zpracování mizerné - chybí tomu prostě pointa. Mladík přijde za mistrem a porazí ho proto, že z věcí ve skladu udělá úhledné hromádky pro recyklovaný odpad. Trochu chabá pointa. Kdyby aspoň ty kusy papíru, plastu, skla použil a mistra pak nacpal za nimi do kontejnerů, tak aspoň něco. Ale takhle je to nedomrlé. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Šaolinský film s eko-pointou... Ve správně srovnaný mysli není místo pro mýtus, že třídění zabere spoustu místa. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

čtyři kontejnery promarněnýho potenciálů. Skvělej nápad simultánního dabingu, v rámci možností povedený "létací" scény, ale naprosto debilní scénář, kterému by prostě a jednoduše pomohlo všechno vyškrtat a místo toho napsat větu "zmlátit mistra odpadkama" ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

El stupido krátkometrážák po vzoru ťami filmů, kung fu pandy na laně, hejááááááá a simultánního překladu. Smutně trapné poselství o třídění, které s ním ale bohužel nemá vůbec nic společného... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

První film z této série o třízení, který jsem viděl, mě vážně nadchnul. Ale pak to šlo nějak z kopce, tento skeč nevyjímaje. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Ušlechtilou myšlenku a dobrou stylizaci do starých videokazetových kung-fu mlátiček shazují trapně neumětelské akční (po)kusy, které se z nedostatku zkušeností tváří jako děsná parodie. A děsné taky jsou. ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Na to, aby si člověk užil Hejmův simultánní dabing a létajícího Nebřenského, asi nepotřebuje přílišnou znalost kung-fu filmů, ale mě tenhle žánr nikdy nebavil a takovouto stylizaci nedokážu nějak zvlášť ocenit. A navíc je to prostě docela nuda, i když technicky je to celé naprosto v pořádku. Spíš ty dvě hvězdy a pro mě až #4 na samosebou.cz. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Češi v akci. Někdy mám pocity že by ty jejich počiny mohli být i docela vtipné, ale pokaždé si to něčím zkazí. Kung-fu mistr Nebřenský by mohl být super, a ani ten ignorantský dabing jejich pseudo-Čínštiny nebyl špatný. Ovšem nestačilo to ani k tomu aby se člověk zasmál. Spíš dostal takový divný pocit z toho, co ti dospělý lidé vyvádějí za nesmysli. Kdyby to snad mělo ještě o špetku víc nadhledu a vtipu, neměla bych s tím problém. Takhle si jen říkám že i pubertální amatéři mají někdy vtipnější krátká videa. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Jen tak mimochodem, jedná se o klip propagující třídění odpadu. Originálně pojatý, čili nesterilní a svůj účel plní. ()

Reklama

Reklama