Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 1

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Diskuze

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Vy, co jste to ještě neviděli, nekoukejte na trailer ani fotky z filmu !!

na příspěvěk reagoval SeTTi

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Koukám, další z mnoha dobrých filmů, který naše distributory nezajímá, že by vydali DVD. Pro koho vydávají ty sračky, co tady nepřelezou ani 50 %, to je pro mně záhada, kdo to kupuje.

rojko.ef

rojko.ef (hodnocení, recenze)

téda, čekala jsem rozpoluplnější hodnocení - od jedné do pěti.. a skoro samé 4 hvězdy.. proč? mě to přišlo teda jako dost kravovina a zbytečná hodina a půl.. taková červená knihovna s pornem a pohádkou..

na příspěvěk reagoval Havaj8

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

contris

contris (hodnocení, recenze)

taka k... to ste vsetci tak vymleti? tajna skrys za miliony a mechanizmus nevies sa dostat von ak nemas kluc?! bad joke, ten zaver 

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Film byl pro mě především krásnou podívanou. Pouštěl jsem si ho přes kvalitní sluchátka a musím říct, že i zvukovej to bylo vynikající. Skrytá tvář - názvem mi připomíná cameru obscuru - taková hra se slovy - abych moc neprozradil: ten kdo je uvnitř za sklem, vidí vše co je vně - je zároveń i divák - i on je tak trochu "za zrcadlem". Hodně dobré nápady, dobrý scénář. Užil jsem si.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

I přez polovinu filmu, kde jsme si říkali "Co se sakra stalo??" tak se jedná o dokonalé dílo. Každopádně nejlepší film co jsem letos zkouknul.

EdaS

EdaS (hodnocení, recenze)

ten twist (pointa je trošku něco jiného) je spoileroidní, ale to jsou třeba i ony plakáty. navíc se stane po 30 minutách, takže to není polovina filmu a hlavně on by se bez něj asi žádnej trailer udělat nedal. což nemění nic na tom, že je lepší na něj nekoukat. :)

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

pripájam sa k varovaniu: trailer je hyper-spoileroidný :) odhaľuje kvázi "pointu", ktorá je takmer až v strede filmu! lepší zážitok bude bez akejkoľvek znalosti filmu

Reklama

Reklama